بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
باید خودت همه چیو در نظر بگیری با قطار دردسر رانندگی و خستگی راه زیاد و هزینه بنزین و .... نداری با ماشین همه این دردسرها هست ولی تو راه و مقصد خیلی به دردت میخوره مثلا تو مشهد همه جارو میتونی بدون کرایه تاکسی بگردی و ازادی برای رفت و امد داری
با هواپیما. از یه طرفم دوست دارم با ماشین خودمون بریم که اونجا راحت باشیم.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
آره چرا که نه. اتفاقا من دوست دارم با شوهرم و بچم تنها توی ماشین باشم و مزاحم نداشته باشم.حتی مسافرتم تنهایی با شوهرم دوست دارم برم.
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.