2777
2789
عنوان

كيا از شوهراشون كتك ميخورن؟ 🤯👊🏻🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 96 پست

عزیزم نخوردی نمیفهمی بخوریم مجبوری ادامه بدی.من قبلا میخوردم ولی الان خوشگل میزنم.زدن میگما کفتری گاز گرفتن مو کشیدن یه وضعی بیچاره مردم میمونه هاجو واج.اخرشم میگه غلط کردم زدمت.الان میبینه بیشتر از من اون میخوره دیگه نمیزنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار هلم داد چون نمیرفتم ازمایش بدم اونم نگرانم شده بود هلم داد گف بدو اماده شو کلی بهم برخورد 😐😂اصن خورد شدما هنوزم که هنوزه میگم تو هلم دادی 😒کینه شتری و اینام خودتونین 😒😒😐

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒
عزیزم نخوردی نمیفهمی بخوریم مجبوری ادامه بدی.من قبلا میخوردم ولی الان خوشگل میزنم.زدن میگما کفتری گا ...

خب چرا كتك ميزد؟به خانوادت نميگفتي؟

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

وای خدا نکنه😢

بنده خدا همسایه ما از شوهرش زیادکتک میخوره انقدر صدای جیغش بالامیاد که من اشکم درمیاد یه دفعه که دعواشون شد فرداش شوهرم رفت گفت توروخدا نزن صدای جیغ خانمت میاد بالااذیت میشیم واقعا خیلی بده انقدر بد که من تایک هفته صدای جیغش تو گوشمه 

قهـــــر کــــردن...‌باکنـــار گذاشتـــن خیلـــی فرق داره، مــــن خیلــی هارو کنــــار گذاشتم ولـــــے باهاشون قهـــــر نیستم.
من خیلی رو مخش راه برم اره میخورم ادامه میدم چون دوسش دارم

يني چه كاريت ميره رو مخ كه كتك بخوري؟اخه مگه ميشه كتك بخوري ازش متنفر نشي

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁

منم هیچ وقت فکرشو نمیکردم اصلا شوهر دوس نداشت ولی از سر زایمانم تا چندماه رابطمون به شدت بد شد 

فحش بد بهش دادم اونم موهامو کشید محکم منم زدم تو گوشش اون زد پشت گردنم تا دنیا دنیاس زندم یادم نمیره چیکار کرد با هر کار و حرکتش فقط ی تکه از قلبم که برای اون بود میکنه 

خدایااااا شکرت
خوب ميخوام بدونم چند درصد اين جوري هستن

خیلی از مردا اولش ظاهر خوب ومهربون دارن ولی بعدش میشه قضیه هندونه دربسته.خلاصه ک ازدواج ی ریسک بزرگه.خیلیا خوشبخت میشن بعضیا شکست میخورنو طلاق میگیرن بعضیام ک هیچ پشت وپناهی ندارن و شایدم بچه دارن مجبورن بسوزن وبسازن باشرایط😢😢😢😢

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  
عزیزم نخوردی نمیفهمی بخوریم مجبوری ادامه بدی.من قبلا میخوردم ولی الان خوشگل میزنم.زدن میگما کفتری گا ...

شوهر من عصبی شده یکم 

سر چرت رو من دست بلند میکنه 

من میزنمش میگه چرا دستت هرز شده 

اخه دست مم هرزه یا تو نکبت😡😡😡😡😡