بچه ها خيلي برام عجيبه اين قضيه كه كسي كتك بخوره از شوهرش اينم تو اين دوره زمونه كه اكثر مردها إحساسي و مهربونن،واقعا كشي اينجا هست از همسرش كتك بخوره؟علتش؟چرا به زندگي باهاش ادامه ميدين؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه بار هلم داد چون نمیرفتم ازمایش بدم اونم نگرانم شده بود هلم داد گف بدو اماده شو کلی بهم برخورد 😐😂اصن خورد شدما هنوزم که هنوزه میگم تو هلم دادی 😒کینه شتری و اینام خودتونین 😒😒😐
بنده خدا همسایه ما از شوهرش زیادکتک میخوره انقدر صدای جیغش بالامیاد که من اشکم درمیاد یه دفعه که دعواشون شد فرداش شوهرم رفت گفت توروخدا نزن صدای جیغ خانمت میاد بالااذیت میشیم واقعا خیلی بده انقدر بد که من تایک هفته صدای جیغش تو گوشمه
منم هیچ وقت فکرشو نمیکردم اصلا شوهر دوس نداشت ولی از سر زایمانم تا چندماه رابطمون به شدت بد شد
فحش بد بهش دادم اونم موهامو کشید محکم منم زدم تو گوشش اون زد پشت گردنم تا دنیا دنیاس زندم یادم نمیره چیکار کرد با هر کار و حرکتش فقط ی تکه از قلبم که برای اون بود میکنه