2777
2789
عنوان

بی بی چک لاوین رز خر است :/

5720 بازدید | 42 پست

سلام متخصصین بیبی چک😆😆😆

اینا دوره های گذشته من هست حدود ۱۴ روزقبل تخمک گذاری داشتم

قرص برا پایین اومدن پرولاکتین هم میخورم چون بالا بود

امشب یه بیبی چک لاوین رز گذاشتم

اولش که کلا هیچ خطی نیامد بعد حدود ۵ دقیقه یه هاله کمرنگ کنترل ضاهر شد

یه کاری برام پیش اومد و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نتونستم ببینم، بعد که برگشتم اینجوری شد

😐😐😐

البته خط مثبت لاوین رز فاصله ش از خط کنترل بیشتره

باز بعد ۱ ساعت اون خط اضافه محو شد😓

و بعد یک ساعت جای خط t یه هاله افتاده

چرا اخه اینجوریه لاوین رز😤😤😤😤😤

دیگه پشت دستمو داغ کردم لاوین رز استفاده نکنم😧😧😧

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

خرابه عزیزم

من یه بار از این مارک استفاده کردم درست نشون داد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اینم مال منه  خودم هاله میبینم ولی میگن   مثبت کاذبه  چون روز هشتم پری   از خونم منفی شد  الان روز ۱۳ هستم پری نشدم  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دقیقا یه ماه پیش با همین مارک مسخره من تا مرز سکته رفتم دو تا گذاشتم کلا خراب بود سومی هم هیچی نشون نداد تا صبح که دیدم به به سه تا بی بی چک مثبت منم تا سکته رفتم آزمایش دادم منفی بود های اینجا تاپیک سقط زدم نی نی یار ترکوند

اینم مال منه  خودم هاله میبینم ولی میگن   مثبت کاذبه  چون روز هشتم پری  &nb ...

منم هاله میبینم😍😍😍😍 فردا صبح یکی دیگه بزار

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
انگار مثبته

اخه محو شد خطش😔

منم هاله میبینم😍😍😍😍 فردا صبح یکی دیگه بزار

اخه روز هشت آزمایش خونم منفی بود امیدم از دست رفت 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
فقط مدیکور والسلام

مال من مدیکور نوار یه  میگن به درد نمیخوره  اشتباس پس کدوم خوبه

فقط مدیکور والسلام

مدیکور خریدم که دیگه لاوین رز نزارم