2777
2789
عنوان

بی بی چک لاوین رز خر است :/

| مشاهده متن کامل بحث + 5721 بازدید | 42 پست
آره من جلوگیری داشتم پریودم۸ روز عقب افتاد باورت نمیشه فقط تو دستشویی ایست قلب نکردم وقتی دیدم سه تا ...

خیلی ممنونم🤗🤗

اره من دوست دارم مثبت باشه

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
منم یکسال پای بی بی چکا زار زدم تا بالاخره مثبتشو دیدم

منم برا اولیم ۱۳ ماه طول کشید

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ان‌شالله برا اولیم هم ۱۳ ماه طول کشید😢😢😢 

منم باداروباردارشدم باراول باکلومیفن باآمپول hcgبعددوسالباردارشدم ولی بعد شش هفته فهمیدم ساک بارداری پوچه که بابدبختی دفع شدخیلی ناامیدوناراحت بودم ولی بعدشش ماه که اقدام کردم خداروشکرگرفت الان پسرم 3ماهشه

علائم بارداریپهلو درد هم هست؟ یا درد زیر دل؟

برا هر کس متفاوته 

برا من سر بارداری اولم زیر دلم درد میکرد 

منم باداروباردارشدم باراول باکلومیفن باآمپول hcgبعددوسالباردارشدم ولی بعد شش هفته فهمیدم ساک بارداری ...

خداروشکر 

اتفاقا خیلی هم خوبه تو همون قطره چکونی ها هم باز کنی نوار تست هست دیگه ...مدیکور خیلی دقیقه

خدا کنه 😞

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

عزیزم شما همین ماه باردار بودین؟!

با اون بی بی چک؟!

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
عزیزم شما همین ماه باردار بودین؟! با اون بی بی چک؟!

نه باردار نبودم

پریود شدم با ۱۰ روز تاخیر

ماه بعدش جلوگیری کردم کامل و باردار شدم :/

ممنون که جواب دادی عزیزم

خدا حفظش کنه انشاءالله

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات