2777
2789
عنوان

لباس بچه...بيايد ب نظرتون مي ارزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 55 پست
قشنگه ميرزه فقط اگه نى نيت توپولى باشه تو تنش خوب ميشه.الان ديگه جنس ايرانى هم بخرى ٤ تيكه حداقل ٣٠٠ ...

پسرم ١.٥ ساله هست

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من که گرون نیست با این اوضاع بازار برید همه جا همین قیمته . برای دخترم بلوز شلوار معمولی خریدم ۲۱۰ با چونه ۱۹۵ از بهار . 🤦‍♀️

🥀نزدیک چیزهایی بمون                                                          که از زنده بودنت احساس شادی کنی🥀              ❤h❤
ماکو هستم من

وضعیت بازار ماکو چطوریه الان پارسال عید من خریدامو از ماکو کردم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

خودت چی فک میکنی؟؟؟؟؟ 

عيدي واسش كت و شلوار خريدم از عمين جا ٣٠٠

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
پسرم ١.٥ ساله هست

اگه تهرانى برو بهارم ببين ميتونى چيزاى خوشگلى پيدا كنى.من واسه پسرم كاپشن سفارش داده بودم از سايت زارا واسه ٣ سال امروز اومد بزرگش

اللهم صل على محمد و ال محمد و عجل فرجهم
ادرس کانالو برام میفرستی لطفا!؟

@Leenagalery

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

به نظر من که گرون نیست با این اوضاع بازار برید همه جا همین قیمته . برای دخترم بلوز شلوار معمولی خرید ...

ديگه اونقدرم گروني نيست من يك پيراهن پاپيون دار برا پسرم خريدم٥٠ يك شلوارم٨٥

كت هم برا بچه يه جوريه. نخريدم

ديگه اونقدرم گروني نيست من يك پيراهن پاپيون دار برا پسرم خريدم٥٠ يك شلوارم٨٥ كت هم برا بچه يه ...

حكت خيلي شيكه من عيدي قبلي خريده بودم واسش قشنگ بود تو تنش