2777
2789
عنوان

لباس بچه...بيايد ب نظرتون مي ارزه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 55 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد نیس.اما بخاطر گرونی ارز اکثرا مغازه ها بسته شدن و یا جنساشون گرونتر شده.پارسال بهتر بود

گفتن بیاین بازار قره ضیا اونجا چجوریه؟

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اونجام رفتیم.خوب بود به نسبت.اما از نخجوان و باکو ریختن از اونجا خرید میکنن.عمه ام اینا اونجان میگفت ...

وای خدا حیفه اون بازار که بسته شد چه مواد غذایی و شوینده هایی داشت واقعا عالی بود لباسایی که از اونجا خریده بودم از اونموقع پوشیدیم ولی تکون نخوردن😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

عيدي واسش كت و شلوار خريدم از عمين جا ٣٠٠

اول ببخشید کت شلوار واسه پسر بچه اصلا قشنگ نیست..یه جورایی قدیمی و ... ایناس..خیلی ها رو دیدم نمیپسندن..ولی خب بازم بسلیقه خودتونه..560 هزار خیلی گرونه بلوز شلوارای ست خیلی ام قشنگه 80-90 بیشترم نیس..نهایت 120-30...باید بگردین..من تهران از فروشگاه دور میدون ونک واسه دخترم لباسای خیلی شیک گرفتم بلوز شلوار 19...عالیه به هرکی میگم باور نمیکنه

ببخشید اشتباه تایپی شد میخواستم بپرسم تاپ شلوارک هم دارین تو کانال 

بله چند مدل داریم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیوا تبریزده هاردادی توکانیز؟؟ راسته بازار دا؟

توکانیمیز یوخدی باجیم اوده ساتاردی ایندی کانال ورمشوخ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اول ببخشید کت شلوار واسه پسر بچه اصلا قشنگ نیست..یه جورایی قدیمی و ... ایناس..خیلی ها رو دیدم نمیپسن ...

عزيزمم من از اين كت شلواراي قديمي كه منظورم نيس😂😂😂😂 از اين اسپرتاي شيك كه كار ترك هستش نه اون مدلي!!

واسه پسرمو كه هركي ديده بود عاشقش شده بود خيلي بهش ميومد!اينجاهام دارن ولي خب جنس مهمه ديگه!و اينكه به بچه هم بياد!😘

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃