2777
2789
عنوان

بمب خنده..فقط بیاید مطلب بزاریم بخندیم...😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 3069 بازدید | 73 پست

‏با نامزدم چت میکردم بهش گفتم يه دختره داره نگام ميكنه گفت صفحه گوشیتو ماچ کن،

گفتم اینجوری میفهمه دوس‌دختر دارم؟

گفت نه میفهمه اسکولی میره😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یارو سگش فلج بوده هرروز میزاشته تو فرقوق تو پارک دنبال مردم میکرده😂😂😂😂😂😂😆😆😆

شاید زیاد خنده دار نباشه ولی 8سال پیش وقتی اولین بار خوندم تا یه هفته تصورش میکردم میخندیدم😅😅

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

یه روز یه نفر سوار تاکسی میشه وقتی میخاد پیاده بشه در رو ببنده راننده بهش میگه:دستت لای در نره

اونم در جواب میگه:سرت لای در نره.

😐😐🤣🤣🤣🤣🤣

قبلا یه حاجت داشتم خداروشکر با دعای شما دوستان بهش رسیدم...الان یه حاجت دارم میخوام اگه خدا صلاح میدونه بهم یکی دوتا دختر سالم و صالح بهم بده(بقول مامانم سالم و صالح هم بمونن)😍🤗 برای رسیدن ب حاجتم صلوات میفرستی؟ان شاالله خدا حاجت دلت رو برآورده کنه

ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺑﻪ ﺩﻧﺪﻭﻧﭙﺰﺷﮏ ﻣﻴﮕﻪ:

ﻣﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﺪﻭﻥ ﻛﺸﻴﺪﻥ ﺑﻴﺸﺘﺮ ﻣﻴﺘﺮﺳﻢ ﺗﺎ ﺣﺎﻣﻠﻪ ﺷﺪﻥ! 😰

‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

ﺩﻛﺘﺮ ﻣﻴﮕﻪ : ﺗﺼﻤﻴﻤﺘﻮ ﺑﮕﻴﺮ، ﻣﻴﺨﻮﺍﻡ ﺻﻨﺪﻟﯽ ﺭﻭ ﺗﻨﻈﻴﻢ ﻛﻨﻢ 😎😂

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

ﻣﺪﻟﻬﺎی ﺭﺍﻳﺞ ﻋﻜﺲ ﭘﺮﻭﻓﺎﻳﻞ ﭘﺴﺮﻫﺎ ﺑﻪ ﺗﺮﺗﻴﺐ ﻓﺮﺍﻭﺍنی :

1- ﺑﺎ ﻗﻠﻴﻮﻥ

2- ﺑﺎ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﻣﺪﻝ ﺑﺎﻻ

3- ﺑﺎ ﻣﺎﺷﻴﻦ ﺧﻮﺩﺵ ﺗﻮ ﺣﻴﺎﻁ

4- توی باشگاه

5- بازم توی باشگاه این مورد زیاده

6- ﺗﻮ ﺧﻮﻧﻪ ﻛﻨﺎﺭ ﺑﻮﻓﻪ ﺑﺎ " ﻋﻴﻨﻚ ﺁﻓﺘﺎبی "خزو خیلا این مدلو زیاد دوست دارن

7- ﻛﻨﺎﺭ ﺩﺭﻳﺎ

8- ﺩﻭ ﻧﻔﺮﻱ ﺑﺎ ﺩﻭﺳﺘﺶ ! ﻛﻪ ﺩﺭ 90% ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺵ ﺑﻬﺘﺮﻩ ...!!!😂😂

.

هنوزم هستن ایرانی هایی که شب شورتشونو رو بخاری خشک میکنن  ‏بعد صبح رو همون بخاری بربری گرم م ...

😷😷😷

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟