2777
2789
عنوان

بمب خنده..فقط بیاید مطلب بزاریم بخندیم...😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 3069 بازدید | 73 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام همیشه سعی میکنه بین بچه هاش فرق نذاره مثلا من تواین سرما رفتم بالا پشت بودم انتنو درست کنم اومدم میپرسم درست شد دستشو میکشه روی سر داداشم میگه اره پسرم

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

پیرزنی رادیدم که خمیده وبا پاهای بازراه میرفت گفتم مادرخدابدنده گفت مادرجان خدابدنداده خودم بددادم😅

خداپرسید میخوری یا میبری؛ومن گرسنه پاسخ دادم میخورم!چه میدانستم لذت ها را می برند،حسرتها را می خورند...؟

دوستان دوستانه بتون می‌گم، صرف داشتن یه قیافه خوب عاشق کسی نشید، با کسی ازدواج کنید که اگه به هر علتی زیباییشو از دست داد،  انگیزه واسه ادامه اون زندگی داشته باشید

یه انگیزه مثل داشتن کارخونه پدرش

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
پیرزنی رادیدم که خمیده وبا پاهای بازراه میرفت گفتم مادرخدابدنده گفت مادرجان خدابدنداده خودم بددادم😅

وای مردددممممم 😆😆😆😆😆😆😆😆😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣

‏یه سوسک تو دستشویی بود انقد بزرگ بود با دمپایی میشد بش چک زد فقط. نه بیشتر

بیهوشش کردم زیر بغلشو گرفتم کشون کشون بردمش دم در.

شخصی مادر پیرش را در زنبیلی می گذاشت

و هرجا می رفت، همراه خودش میبرد.

روزی شیخی او را دید،

به وی فرمود: آن زن کیست ؟

گفت مادرم است.

فرمود: او را شوهر بده.

گفت: پیر است و قادر به حرکت نیست.

پیرزن دو دستش را از زنبیل بیرون آورد

و بر سر پسرش زد

و گفت: آخه نکبت! تو بهتر می فهمی یا شیخ؟😐😂😂