2777
2789
عنوان

بمب خنده..فقط بیاید مطلب بزاریم بخندیم...😆😆

| مشاهده متن کامل بحث + 3069 بازدید | 73 پست

‏قبل از س.کس لباستونو با کمک هم درميارین بعد از سک.س هرکی لباسه خودشو ميپوشه، زندگی هم اينجوريه هيشکی الکی کمکت نمیكنه.

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گول جذبه و پرستیژ تو عکس پسرها ها رو نخورید. اینا بعد ازدواج با شلوار کردی و عرق گیر میشینن کنارتون با یه دستشون خشتکشون رو میخارونن با یه دست دیگه کانال تلویزیون رو عوض میکنن

هرچقد دلت میخواد لایکم کن.   
یه دفعه یکی توو نی نی سایت تاپیک زده بود شوهرم صبح اشتباهی شورت منو پوشیده رفته سر کار اونجا خواسته ...

الکی نگووووو😐😐😐 شوهرش چقدر لاغر بوده که تفاوتشونو نفهمیده🙄 بعدشم چرا کتکش زده آخه😞

کج کلاه خان یارمه
گوشت شده کیلویی ۱۰۰ تومن  ولی هنوز این آشپزخونه سر کوچه چلوکباب رو میده ۵ تومن د لامصب یه ...

پس چرا شهر ما 100 نشده هنوز عقبیم 80 بودصبح لامصب

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
وا مگ اندازش میشده😳😳😳

اون که شاید چاق بوده. شکلشو تشخیص نداده اخه.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
پس چرا شهر ما 100 نشده هنوز عقبیم 80 بودصبح لامصب

شهرتو اعلام نکن. الان همه میریزن اونجا.😅

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض