2777
2789

خداییش مطلب بزارید همگی بخندیم...اول خودم

داشتم جدول حل میکردم به بابابزرگم میگم میوه بهشتی چهارحرفیه اولش(ب)دراومده،میگه بیوه؟!

تازه فهمیدم ژنم به کی رفته😆😆😆😆

میگن ننه سرما وقتی گریه میکنه بارون میباره وقتی پنبه های لحافش بزنه بیرون برف میباره وقتی گردنبندش پاره بشه تگرگ میزنه

امسال فک کنم ورم معده داشته با هر گوزش چندریشتر زلزله میاد😆😆😆😆

جعفر میره پارتی با خانومه داشته میرقصیده...بعدکه شروع به حرف زدن میکنن جعفر میگه خانوم چقد دهنت بو میده😷😷

زنه میگه دندونپزشکی بودم رو دندونم پل گذاشته.جعفر میگه همون،انگار یکی زیر پل رییییده😆😆😆😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وظیفه صدا و سیما: 

1-پیدا کردن خانومای باحجاب بین تماشاگرای فوتبال و والیبال!

2-پیدا کردن خانومای بی حجاب تو راهپپیمایی 22بهمن و انتخابات! 😅

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه دفعه یکی توو نی نی سایت تاپیک زده بود شوهرم صبح اشتباهی شورت منو پوشیده رفته سر کار اونجا خواسته لباس کار عوض کنه دوستاش دیدن خندیدن اومده خونه منو کتک زده

الان شوهر آینده‌ م داره به دوس دخترش میگه همیشه برا همیم...به همین فکر باش عنتر خانوم   

گوشت شده کیلویی ۱۰۰ تومن 

ولی هنوز این آشپزخونه سر کوچه چلوکباب رو میده ۵ تومن

د لامصب یه تکونی به قیمت بده حداقل مامور بهداشت شک نکنن.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض