2777
2789

سلام دوستان..من صبحم تاپیک زدم...کسی نیومد😕واقعیتش میخام بدونم کی بیمه عمر میریزه..ماهی چند..و کدوم بیمه بهتره..تورو خدا جواب بدین.

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه کارآفرین سالیانه هست. بقیه بیمه ها هم سالیانه هم ماهیانه. در کل جالب نیست. من که بابام فوت شد حق بیمه شو نداد کارآفرین  و زدن زیرش گفتن حادثه بوده در صورتی که تحت پوشش حادثه هم بود. 

من مخالفم با عمر. ولی تکمیلی خوبه

بیمه تکمیلی ایران دارم..اما برای بیمه عمر سوال کردم گفتن بیمه ایران عمرش مزایاش خوب نیستو از این حرفا...گفتن بیمه دادنا بهتره...کسی میدونه؟

هر کی با ما مشکل داره....مشکل گشا ابلفضل...😊
میشه بیشتر توضیح بدین؟مزایاش چیه؟

عزیزم ریزشو از نمایندگیهاش بهتره بپرسی که دقیق بهت بگن

بعد از ده سال سیصد و خورده ای و بعد از پونزده سال یک میلیارد و دویست و خورده ای میدن 

من چون واقعا عذاب وجدان داستم که عیدیا و هدیه های پسرمو خرج کردم براش اینکارو کردم

خوبی سامان اینه که توسط یه شرکت بیمه المانی ضمانت شده برای همین اگه ورشکست شه خدای نکرده یا هر اتفاق دیگه ای اون شرکت المانی ملزم به ارائه خدماته..

عزیزم ریزشو از نمایندگیهاش بهتره بپرسی که دقیق بهت بگن بعد از ده سال سیصد و خورده ای و بعد از پونزد ...

بعد از 15 سال یک میلیارد؟؟ 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی
بعد از 15 سال یک میلیارد؟؟ 

بله، اگه برداشت نکنی دیگه

یعنی اگه پایان سال دهم پولشو از صندوقش برداشت نکنی و بذاری ۵ سال دیگه بمونه یک و دویست و خورده ای میشه

هر چند پونزده سال دیگه یک میلیارد انچنان پولی نیست ولی بالاخره شاید پول مراسم ازدواجشون دربیاد😁

اگه ماهی سیصد رو براش طلا می رفتی هم اینقدر سود داشت. دوست عزیز فکر میکنی چه مزیتی داره بیمه عمر نسبت به بقیه ی پس اندازا؟ 

ترجمه تضمینی، پاورپوینت و تدریس خصوصی