2777
2789
عنوان

وای خیلی گیجم اه

103 بازدید | 33 پست
من از اول عروسیم با وجود اینکه همه ازمایشا و ...نرمال بود چند روز اول پریودم لکه بینی دارم بعد شروع میشه کامل.یعنی 3 روز اول فقط لکه میبینم
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
حالا الان ماه دوم اقدام حاملگی هستم. روز 17 پری اخرین اقدامم بود.روز 26 پری بلافاصله بی بی چک دو خط شد ولی کمرنگ رفتم ازمایش منفی بود
من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد درست موعد پریودم لکه دیدم .الان 4 روز از شروع پریودم گذشته و فقط روز اول یه لکه دیدم.گیج شدم.کمر دردم.زیر دلم و تخمدان درد میکنه سر سینه هام حساسسس شدن
همیشه روزای اول مدام لکه میبینم.ولی این دفعه فقط روز اول یه لکه دیدم و دیگه تمام
تازه سونو دادم کیست ندارم.عفونت ندارم.اسمیر نرمال ممکنه ازمایش زود بوده و من حامله باشم؟