2777
2789

بی عزت و بی ارزش میشید؟؟؟؟

اواسط دی ماه به صورت سنتی اومدن خواستگاریم و رفتیم ازمایش اینا و اول بهمن ماه ما نامزد کردیم و صیغه محرمیت خوندیم.... خانوادم شهرستان بودن و من خوابگاه بودم و مادرم بهم زنگ زد الان و بلا خوابگاه نباید بمونی باید بری خونه مادرشوهرت....... حالا اونا هم اصلاااا بمن نگفته بودن بیا بمون....‌ منم وسایلمو جمع کردم و نامزدم اومد دنبالم رفتم خونشون موندم. جو و شرایط جوری شد که تصمیم گرفتیم اول عید عقد کنیم و عقد کردیم و ۶ ماه عقد بودم که عروسی کردیم و رفتیم خونه خودمون...... الان دوازده سال گذشته و همچنان تبعاتش تو زندگیم هست.....تا عقد کردیم مادرشوهرم گفت شما دیگه زن و شوهرید راحت رابطه داشته باشید توی عقد هم مادرم زنگ مادرشوهرم میزد که دخترمو ببرید آزمایش بکارت بده.... مادرشوهرم چون فکر میکرد من با شوهرم رابطه دارم همش میگفت نه لازم نیست و اینا.... خلاصه به نظر خودم خیلی راحت و بدون زحمت منو بدست آوردن و خوانوادم منو بی ارزش کردن و اونا هم بی ارزش دیدن..... و هیچ خریدی برام نکردن و هیچ رسمی به جا نیاوردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد من دوتا داداشام زن گرفتن.... مادرم سنگ تموم گذاشت براشون دنیای خرید بردشون و عزت و احترام و من ادم حسودی نیستم ولی هرچی میریم جلوتر بیشتر بغض میکنم و به روی خودم نمیاورم و نمیزارم عروسمون متوجه ناراحتیم بشن چون اونا بی تقصیر بودن....

شما را رفتن موندن خونه مادر شوهر بی‌عزت نکرده شما را رفتار و کردار مادرت بی‌عزت کرده

هردوش موثره هم رفتن و موندن هم رفتارا و حرفای مادرش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

شما را رفتن موندن خونه مادر شوهر بی‌عزت نکرده شما را رفتار و کردار مادرت بی‌عزت کرده

همون موندن هم بی ارزشم کرد زیاد موندن خونه هرکسی راه برای دلخوری و ناراحتی فراهم میکنه

هردوش موثره هم رفتن و موندن هم رفتارا و حرفای مادرش.

بیشتر رفتارهای مادرش بوده و من به خاطر چی میگم مقصر اصلی مادرشه چرا نباید خوابگاهی مونده چرا باید می‌رفته خونه مادر شوهرش مادرش همین جا استارت بی‌عزت کردن دخترشو زده

بیشتر رفتارهای مادرش بوده و من به خاطر چی میگم مقصر اصلی مادرشه چرا نباید خوابگاهی مونده چرا باید می ...

اره اگر خوابگاه میموندم حداقل دوران نامزدی داشتیم میومد دنبالم میرفتیم اینور و اونور یا شام ببرتم بیرون...... ولی خونه مادرش خیالش راحت بود هستم و تا دیروقت سرکار بود و هیچ بیرون رفتنی نداشتیم

بیشتر رفتارهای مادرش بوده و من به خاطر چی میگم مقصر اصلی مادرشه چرا نباید خوابگاهی مونده چرا باید می ...

خب دیگه

تو دوره عقد هردختری خونه مادرشوهرش مونده عزت و احترامش از بین رفته. 

دیگه ایشون هم شانسش زده و مادرش بیشتر دنده داده به این بی احترام شدن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

سلام بله خداشکر من هم خیلی زود فهمیدم با اینکه خانواده نامزدم واقعا انسان های شریفی هستند 

من حتی دوران دوستی ، خانواده ها در جریان بودن و رفت و آمد داشتند اما همیشه تمام سعی ام کردم چه در دوستی چه نامزدی حرمت ها نگه دارم این موندن زیاد در نامزدی هم باعث انواع دخالت ها در نتیجه شکستن حریم و حرمت ها میشه 

مامان من نزاشت یک شب هم اونجا بمونم،با اینحال بنظرم رابطه داشتن تو عقد هم خیلی اشتباهه ،خیالشون از موندنت راحت میشه دیگه خیلی کارا برات نمیکنن 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂