یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نگران نباش،زود رفتی،ممکنه بعضیها دیرتر تشکیل بشه،من ۶ هفته و ۴ روز بود متوجه شدم باردارم،بتام هم خیلی خیلی بالا بود،احتمال پوچ یا دوقلویی دادن،هیچ کدوم نبود، برای شنیدن صدای قلب بهتره ۹ هفته کامل شده باشه چون شنیدم قبلش ضرر داره،انشالا دفعه بعدی رفتی ضربان قلب کوچولوی نازت رو توی سونو تشخیص بدن،استرس نداشته باش،سونو پیش یه دکتر خوب بورو
آنچه برای دیگران ممکن گشته برای تو نیز ممکن خواهد شد
سلام عزیزم. درخواست دوستی دادم که بتونم پیغام خصوصی بدم بهت. ممنون میشم اگر قبول کنی.
من مونی هستم که از سال ۸۹ در سایت فعال هستم. یک مدت خودم داوطلبانه به سایت نیومد و وقتی دوباره برگشتم تا در تاپیکهای قدیمی به خصوص تاپیک خشونت علیه خانومها فعال باشم، با وضع نابسامان سایت رو به رو شدم. حدود شش ماه پیش بود. داشتم داخل پیام خصوصی با نی نی یار در خصوص مشکلات سایت چت میکردم که ایشون «به هوس نیمه شبی» فقط چون قدرت در دستش بود و نباید جایی جواب پس میداد وسط صحبتهای خصوصی بی هیچ اخطار و حرفی من را قطع دسترسی کرد. اکانتی هفت هشت ساله را قطع کرد که باهاش سالها با علاقه در سایتی که دوستش داشتم و بهش اعتقاد داشتم وقت گذاشته بودم! من موندم و این سوال: «واقعا این بود آرمانهای نی نی سایت؟»