2777
2789
عنوان

مامانهایی که پسر دو تا سه سال دارند لطفا کمک و راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 47 پست
من دوسالو ۸ ماهش بود گرفتمش فقط شبا الان پوشک ...بیرون دیگه پوشک نکن...کلانم سه روز طول کشید خودش می ...

جدا ؟بیرون پوشک نکنم.مثلا داخل بازار گفت جیش دارم.چکار کنم.یعنی میتونن نگهدارن کنترل کنن تا نزدیکترین جا برسم؟

کلاس خلاقیت میره خودت کنارش هستی؟از خودش بلده دفاع کنه

پسر من خیلی مهربونه اهل دوستی هس.بچه هایی که میزنن.بهش بزنن اول نگاه میکنه بعد میاد سمت من.

پوشک نکن دیگه ....مرتب خودت ببرش خودشم میگه ببرش...درکل سختی نداره کم کم جا میفته و راحت یاد میگیره. ...

خوش به حال این مادرا.خوشم میاد ازشون بیخیالیشون خوبه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اشتباه کردم اول از شیر گرفتم 20 روز بعد از پوشک.

پوستم کنده شد.

خیلی پشیمونم. چون کلا زود از شیر و پوشک گرفتمش.

19 ماهگی.

همه میگفتن زود از پوشک بگیر منم نادون. خودمو پسرم عصبی شدیم. الان بعد 10 ماه هنوز هم جیشش رو درست نمیگه. هر وقت عشقش بکشه.

لطفا 3 ماه بینش فاصله بذارید بعدهم بچه رو گیج نکنید وقتی از پوشک گرفتینش هیچ جا پوشک نکنین. تا 1 هفته مهمونی و بیرون رفتن مثل پیاده روی رو تعطیل کنید تا مجبور نباشید پوشکش کنید.

😍😍😍😍😍

من هم موافقم فاصله این چالشها حداقل باید 3 ماه باشه.

ولی حالا که شروع کردی ادامه بده امااااااا

به هیچ وجه دعواش نکن و صبور باش.

شبها هم از 8 به بعد مایعات رو خیلی کم کن

قبل خواب دستشویی ببرید

دمای اتاقش هم طوری تنظیم کنید گرم باشه که اگه پتو کنار رفت سردش نشه خیس کنه.

😊😊😊
من ک ی جا خونده بودم نزاشتن واس پوشک شدن اصلا نشونه پوشک گیری نیست ...تو ی سنی بچه ها حتی ب سختی میز ...

خب وقتی پوشک هم بود .هربار که داخل پوشک جیشی یا..میکرد بعدش اعلام میکرد که سریع بشوریم .پوشک بدش میومد .روزها هم بدون پوشک گداشتمش روی کرسی گذاشتمش .حس ناراحتی یااسترس یا مقاومت نداشت .

اگه میخوای شبا پوشک نکنی..شبا کم بهش اب بده دوم ابنکه درطول شب باید بیداربشی ببری توالت..جیششو بکنه ...

شب بیدار کنم خب دیگه کاملا بدخاب میشه پسرم خابش سنگین نیس . شیر شیشه هم نمیخوره که بخوره بخابه

من ک ی جا خونده بودم نزاشتن واس پوشک شدن اصلا نشونه پوشک گیری نیست ...تو ی سنی بچه ها حتی ب سختی میز ...

دقیقا همینطوره پسر منم فوق العاده لجبازی کرد و نمیذاشت پوشکش کنم همه گفتن از پوشک بگیر و الی اخر....

😍😍😍😍😍
من دوسالو ۸ ماهش بود گرفتمش فقط شبا الان پوشک ...بیرون دیگه پوشک نکن...کلانم سه روز طول کشید خودش می ...

میشه یکم توضیح بدی واسه کلاس خلاقیت؟

پسرم چون اکثر اوقات تنهاست یکم عصبی شده.یا وسایلاش رو به کسی نمیده.

تاثیری تو روابطش داره با بچه های دیگه؟

😍😍😍😍😍
جدا ؟بیرون پوشک نکنم.مثلا داخل بازار گفت جیش دارم.چکار کنم.یعنی میتونن نگهدارن کنترل کنن تا نزدیکتری ...

اولش ترس داشتم ولی بیرونم دیگه پوشک نکردم....شرتو شلوار و جوراب اضافه کلا ی دست لباس اضافه تو کیفمه همیشه ...هرجام میگه جیش سریع ی گوشه میبرم جیش کنه هر جا ک شد کنار جوبی کنار درختی....حتی تا مدتی ی قوطی نوشابه کوچیک باهام بود تا اگه واس جیش جایی نبود اون تو جیش میکزد خخخخفقط خوبیش اینه پسر کار راحت تره. الان ک کنترلش خیلی خوب شده البته کلا دیر گرفتم از پوشک دوسالو ۸ ماه بود..کلاس بله پیششم شبیه کار‌گاه مادر کودک هست شعر بازی کار دستی تو این بین اموزش رنگا اشکال اعداد با شعر اینا دارن...کلا از دست همسالاش زیاد یاد میگیره اهل زدن نیست  ولی شاکی بشه هل میده ک وارد میشم تدکر میدم ک همه باهم دوستیم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

اوکی پس بیرون هم دیگه پوشک نمیکنم .بیشتر از اون چیزی که فکر میکردم از پوشک نکردن استقال کرد .اما متاسفانه یه مسیله هست دستش مرتب به التش هست انگار خارش باشه. از ادرار گرفت مشکلی نبود.احتمالش هست شورتش بهش میخوره ناراحت میشه ؟

اینها چالش هستن که توش گیر کردم.   

اره گرفتم خیلی اذیت شدیم. هنوز هم درست نمیگه. حرف زدنشم خیلی عالی شده همه چیز میگه ولی غلط میگه. ...

آخی عزیزم چقدر این حرف زدنشون و چیزای جدید گفتن کیف داره من ذوق میکنم .من از اون مدل مادرهام که شش سال بچه نخاستم .الان هم بشدت وابسته ام به بچه .