2777
2789

دوستان سلام من شاغلم ..پسرم دوسال سه ماهه هست دی ماه از شیر گرفتمش .برای شیر گرفتن خیلی مرخصی گرفتم . تا بهتر بتونم اینکلر انجام بدم .از اواخر دی هم پوشک گرفتن رو شروع کردم .روزها اصلا پوشک نیست اما شبها پوشکش میکنم .معمولا شب ادرار نمیکنه ولی اگر هم سردش بشو پتو کنار بره یااب زیاد خورده باشه ادرار میکنه و نمیگه و یا بیرون بخایم بریم پوشک میکنم .چکار کنم که شبها هم بدون پوشک باشه و بیرون هم همیطور.ضمنا بیرون که پوشک میزارم اگر ادرار داشته باشه نمیگه و توی پوشک میکنه ولی خونه مرتب اعلام میکنه که پی پی داره(به هر دو پی پی میگه).راهنماییم کنید 

و اینکه الان چه بازیهایی با بچه هاتون انجام میدین

حرف زدنشون چطوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه كرديد عزيزم . توي يكسال و نزديك به هم دو تا چالش ، شايد الان نشون نده ولي بعدا عوارضش رو ميبيني تو ترسو شدن يا پرخاشگري كردن.

بهتر بود بهش فرصت ميداديد .

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

اگه میخوای شبا پوشک نکنی..شبا کم بهش اب بده دوم ابنکه درطول شب باید بیداربشی ببری توالت..جیششو بکنه تا گم کم عادت کنه .بیرون هم میبری بهش بگو جیش داشتی بگو .من ک پسرم دوسالشه بیرون هم جیش نمیکنه پوشکش هم نمیکنم مگر مسیرهای دور .

من هونحایی خراب کردم                                         که فکر کردم اگه                                          احساسمو صادقانه بگم بهتره...!!!

واسش شبا تشکچه بزار و تا صبح خودت چندبار بیدارش کن ببرش دستشویی کم کم عادت میکنه واسه جیشش بیدارمیشه...بیرونم پوشک نکن لباس اضافی باخودت همراهت باشه محض احتیاط ...دیگه نیاز نیست پوشکش کنی اینجوری بدتر گیج شده بیچاره😁

من دوسالو ۸ ماهش بود گرفتمش فقط شبا الان پوشک ...بیرون دیگه پوشک نکن...کلانم سه روز طول کشید خودش میاد میگه...شبا هم خودم تنبلم نمیخوامم بد خواب بشه اخر شب خوابید یواش میبندمش..چون ابو شیر زیاد میخوره اخر شب شیشه ایی پسرم....چند روز دیگه میشه دو سالو ۱۱ ماهش حرف زدنشم ماه ب ماه داره بهتر میشه...۴ ماهی هست کلاس خلاقیت میره خانه بازی پارک تقریبا روزی دو ساعت بیرون هست و با همسالانشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اشتباه كرديد عزيزم . توي يكسال و نزديك به هم دو تا چالش ، شايد الان نشون نده ولي بعدا عوارضش رو ميبي ...

تحت فشار برای پوشک اصلا نزاشتمش . چون قبلترش هم پوشکش رو خودش باز میکرد و نمیخاستش . شب میخام پوشکش کنم اصلا همکاری نمیکنه بسختی پوشک میشه . 

فقط شیر گرفتنش هم من سختم بود هم پسرم.😑😑

تحت فشار برای پوشک اصلا نزاشتمش . چون قبلترش هم پوشکش رو خودش باز میکرد و نمیخاستش . شب میخام پوشکش ...

پوشك رو اكثر بچه ها به ١/٥ كه ميرسن دوست ندارن . شورت ميخريديد سريع و راحت تعويض بشه

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
تحت فشار برای پوشک اصلا نزاشتمش . چون قبلترش هم پوشکش رو خودش باز میکرد و نمیخاستش . شب میخام پوشکش ...

من ک ی جا خونده بودم نزاشتن واس پوشک شدن اصلا نشونه پوشک گیری نیست ...تو ی سنی بچه ها حتی ب سختی میزارن لباسشونو عوض کنی

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
دقیقا حس میکنم گیج شده .ولی پوشک رو نمیخاد 

پوشک نکن دیگه ....مرتب خودت ببرش خودشم میگه ببرش...درکل سختی نداره کم کم جا میفته و راحت یاد میگیره...گفتمم شب تشکچه بزار که اگه احیانا جیش کرد فقط تشکچه کثیف میشه سخت نگیر عزیزم من میشناسم تو فامیل پسرش ۴ساله است مادر خونه دار میگه ولش کن حوصله ندارم از پوشک بگیرمش😑😑😑منم گفتم حوصله داشتی زاییدی حوصله تربیتشو نداری🤨🤨