2777
2789

بعد خاموش ک بعد دو ملاقه ازش شیر بردار بریر توی یه ظرف بذار سرد شه بعد ماستی ک به عنوان مایه استفاده میکنی بعد اینکه سرد شدو بهش اضافه کن تقریبا یه ملاقه ماست کافیه بعد بذار خود شیرت ولرم شه یعنی ولرم رو به گرما باشه تا ماستت شیرین بشه اگ شیر داغ باشه مایه رو بزنی خیلی ترش میشه ...

بعد مایه رو اضافه کن به شیر تو ظرف بعد سر ظرفو ببند روشوم یه ملحفه گرم یا پتو بنداز دور تا وورش گرم باشه تا ماست شه

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میزاری شیر بجوشه بعد که جوشید میزاری سرد بشه اما نه زیاد وقتی شیر ولرم شد یکی دوقاشق ماست بهش اضافه میکنی میزاری توی یه ظرف درشو میبندی میزاری یه جای گرم و بعد از حدودا7یا8ساعت فکر کنم ماست آماده میشه بعدش میزاری توی یخچال 

میشه برای رسیدنم به بزرگترین آرزوم دعا کنید 🙏❤️                            

شیر که گرفتی بجوشون. بعد بزار سرد بشی ولی طوری سرد بشه ک انگشتت رو توش کردی نه خیلی داغ باشه ن خیلی سرد. بعد بهتره برای مایه زدن از ماست محلی استفاده کنی. یه قاشق ماست یه قاشق شیر باهم قاطی کن بزن ب شیرت. البته بستگی داره چقدر شیر داری! بعدشم دور قابلمتو یه حوله بزار بزارش جای گرم. بعد یکساعت ونیم دوساعت برو نگاش کن ببین آب داره یانه.اگ اب داشت بزار کمی دیگه بمونه. اگر نه بزارش یخچال

شیر رو ده دقیقه یه ربع میجوشونی بعد میذاری سرد شه اونقدر که وقتی انگشت کوچیکه رو بزنی بهش یه کم داغی رو حس کنی به قول ما گز بده به انگشتت بعد تو سطل یا دبه چندتا قاشق ماست میریزی من معمولا دوتا قاشق برا هر کیلو میریزم و شیر رو میریزی توش و هم میزنی میذاری یه گوشه یه آبکش روش بذار و اگه سرده یه پتو اگه هوا گرمه یه چیز نازکتر بزار روش و چهار ساعت بذار بمونه بعد دورشو باز کن خنک که شد بذار یخچال بهتره یه روزم بهش دست نزنی

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
مرسی عزیزم من شیرم۲کیلوِ بنظرتون چقدماست کافیه براش؟؟

همون یه ملاقه عزیزم حتما ازش سر بزن بعد از اینکه ملحفه رو گذاشتی چون بعضی شیر ها بعد دو ساعت ماس میشه بعضیا بعد سه ساعت از دوساعت به بعد سر بزن یه کم ظرفو تکون بده اگ دیدی تکون نمیخوره بدون ماست شده بعد گذاشتی تو یخچال زود نشکن بذار کاملا سرد شه چون اب میندازه وقتی از ماست همون اول استفاده کنی امیدوارم موفق باشی

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

شیر اگه کیلویی باشه یک لیوان اب بریز بزاربعد جوش اومدن 20دقیقه بجوشه بعد بزار کنار ،انگشتتو تو شیر کن باید درحدی باشه دماش که دستت نسوزه بعد یک قاشق ماست تو ظرفی که میخوای بریز وشیرو باهاش مخلوط کن روش یه سبد بزار ویه لایه پتو تا 5ساعت بعد خیلی اهسته بردار بزار توی یخچال تا یه روز بهش دست نزن تا ببنده اگرم نبست یعنی دمای شیرت مناسب نبوده بزار اب جوش بیاد زیرشو خاموش کن ظرف ماستتو بزار توش پارچه روش بزار تا ببنده چهار تا پنج ساعت عالی میشه من وقتی دمای ماستم کمو زیاد میشه اینکارو میکنم ماستمم مثل پنیر سفت میشه اگه خواستی ماستت کش دار باشه ماست یک نفره بریز

خدایا به هرکس که آرزوی فرزند داره فرزندی عطا کن ،واسم معجزه شد شکرت مولا