2777
2789
عنوان

خانم ها کمکم کنید خیلی مهمه

314 بازدید | 22 پست

سلام من هفته 16 بارداری هستم از هفته 8 تا الان ویار شدید دارم

از صبح ک بیدار میشم تا شب 10-15 بار ببخشید استفراغ میکنم دیگه معدم هیچ چیزی نگه نمیداره

ب 6

دیمترون

یک کپسول سبز رنگ معده 

هرچی میخورم ج نمیده بخدا نون کاک هرچی بگین امتحان کردم ولی داغونم

برای سلامتی نی نیم یک صلوات لطفا بفرستید 😍😍😍 ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همینجوری بودم زیاد خودتو اذیت نکن که حتما بخوری الان فقط فولیک اسد خوردنت مهمه من باور شاید نکنی با نون خشک و بیسکویت ترد اون ۴ماه اول رو گذروندم کسی میگفت چیزی بخور عصبی میشدم هیچی نمیتونستم بخورم ۷کیلو کم کردم ولی الان دوباره ۱۲کیلو اضافه کردم دارو هم برا من بی تاثیر بود

نگران نباش عزیزم دیگه ماه ۴ رو که رد کردی کم کم بهتر میشی.سیرابی و زنجبیلم امتحان کن.آمپول ب۶ هم خوب ...

سیرابی و زنجبیل امتحان کردم جواب نگرفتم ولی امپول ب 6 نه مرسی گلم

عزیزم منم بد ویار بودم گوشت بلدرچین بخور خیلی خوبه ویارتو کم میکنه صبحا یکم زنجبیل بریز تو چایی بخور یا یه چیز شور بخور مثه بادام بو داده بیسکوییت ترد 

هر کی دوست داشت بگه براش آیه آلکرسی بخونم 

من شنیدم اول صب ناشتا یکم باید بیسکویت زنجبیلی بخوری..برو پیش دکترت بت سرم تقویتی بده بزن با این اوصاف بچت کم وزن دنیا نیاد ومهمتر بدن خودت تقویت شه

💫دائمایِکسانٰ نَباشَدْحال دورانٰ غَمْ مَخور💫
منم تهوعم فقط با دیمیترون قطع شد وقتی حالت تهوع بهت دست میده برو جایی که هوا جریان داشته باشه و نفس ...

دیگه دیمترون رو من جواب نمیده 😢

منم همینجوری بودم زیاد خودتو اذیت نکن که حتما بخوری الان فقط فولیک اسد خوردنت مهمه من باور شاید نکنی ...

من حتی معدم بیسکوییت و نون خشک نگه نمیداره بخدا داغونم

عزیزم منم بد ویار بودم گوشت بلدرچین بخور خیلی خوبه ویارتو کم میکنه صبحا یکم زنجبیل بریز تو چایی بخور ...

بخدا من معدم یک بیسکوییت نگه نمیداره حتی یک لیوان اب یا چایی دائم استفراغ میکنم از صبح تا شب دیگه بس ک معدم خالیه زرد اب استفراغ میکنم

من شنیدم اول صب ناشتا یکم باید بیسکویت زنجبیلی بخوری..برو پیش دکترت بت سرم تقویتی بده بزن با این اوص ...

باشه گلم حتما ب دکترم میگم

بخدا مثل جنازه میفتم تو خونه داغونم

سردرد هم دارم.. شددددیددددد.... اونم یه عذابه... نمیدونم کدومو نخوام... 

خیال روی کسی در سرست هر کس رامرا خیال روی کسی کز خیال بیرونست