سلام بچها امشب ساعت ۱۱ داشتم از خونه بابا برمیگشتم با شوهرم و دخترم که ۸ ماهشه تو بغلم بود که گفتم به شوهرم برو یه چیزی بگیر از سوپر مارکت پارک کرد ماشینو خاموش کرد پرسید چی بگیرم وااااای چشمتون روز بد نبینه بچهااااااا یهو یه صدای فجیعی اومد و پرت شدیم جلو ای خدااااا یه ماشین از پشت خورد به ماشینمون با دنده ۳ و سرعت زیاد یعنی خدا رحم کرد بچم چیزیش نشد نمیدونید با چه حالی دارم مینویسم بچم اینقدر گریه کرد طفلی منم پشتی صندلی محکم خورد تو کمرم و گردنم و افتاد از جاش 😭رفتیم پایین ببینیم چی شده اصلا نفسم بزور بالا اومد از شدت ضربه دیدیم ماشینمون سپرش و اینا خراب شده و اون یارو که انگار کور بوده ماشینش از جلو داغون شده بود کلا دعواشون کردم اینا ولی چ فایده شوهرم گفت بریم فردا میام واسه تعمیر ماشین الان شدیدا کمرم و گردنن درد داره به نظرتون چیکار کنم بهشون بگم ؟؟؟؟؟برم پزشکی قانونی توروخدا بگین من بلد نیستم باید چیکار کنم....بعدم دردم رو اون موقع حس نکردم چون بدنم گرم و سر شده بود از ترس و وحشت و اینکه ترسیده بودن بچم چیزیش شده باشه الان دردا دارن خوشون نشون میدن
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خاک بر سرش کور بوده . یه بارم همینجوری زدن به ماشین شوهر من . صندوق داغون شد . تازه طرف طلبکارم بود . کاش میرفتی دکتر یه عکسی چیزی میگرفت . خدای نکرده مشکلی پیش نیومده باشه
باید پلیس میومد کروکی میکشید ببینه چی ب چیه و اینکه باید دیه هم بده بهتون اگر اسیب دیدین
پلیس خبر ندادن ولی چند نفر شاهد بودن که اونا مقصرن خودشون هم گفتن که مقصرن سوپر مارکتیه باجناق همین یارو بود واسطه شد...الان نه کبودی دارم نه چیزی ولی مامانم کمرم ماساژ داد اینا یکم سر شد ولی خیلی درد دارم
سلام لطفا به من راي بدين 🙈 https://www.instagram.com/p/BtNtdaeF_-P/?utm_source=ig_share_sheet& ...
رای داده بودم اما پس گرفتم از بس هر تاپیکی میذارید یه نگاه ب موضوع بکنید بعد درخواست رای بکنید
میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤ بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤