2777
2789
عنوان

تصادف

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 39 پست

واسه کوفتگی فکر‌ نمیکنم دیه ببرن

مردم خیلی بی ملاحضه هستن بابا

منم دو سه ماه پیش پشت فرمون بودم جلوم ترافیک بود یا چراغ قرمز اینشو یادم نمیاد

پسرمم رو صندلی پشت نشسته بود که یهو صدای خیلی شدیدی اومد و محکم پرتاب شدم جلو که البته کمر بند داشتم سریع گرفتتم

خلاصه پیاده شدم دیدم یه دختر‌ جوون تنهاست

جلوبندی ماشینشم خورد شده بود وسط‌ خیابون

خلاصه. جیق زدم سرش که چه خبرته و‌چه عجله ای داری

دیدم میگه سمت راستم صدا میومد اونجارو نگاه میکردم ترمزم یادم رفته بگیرم!!!!

از حالم نگم براتون دیگه

خوب همون موقعه چرازنگ نزدین پلیس حالااون آقاروازکجاپیداکنی شماره ماشینشو برداشتین

نمیدونم بخدا شوهرم خیلی سادس میگه من این اقای سومر مارکت رو میشناسم و چون واسطه شد اعتماد کرد 

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلیس خبر ندادن ولی چند نفر شاهد بودن که اونا مقصرن خودشون هم گفتن که مقصرن سوپر مارکتیه باجناق همین ...

من دقیقش رو نمیدونم اما فکر کنم اول میرید بیمه با شکایت نامه بعد نامه میدن برای پزشکی قانونی ادامه ماجرا باز هم میگم دقیقش رو نمیدونم انگار یه همچین پروسه ای داره

خداروشکر ک بخیر گذشته ان شاءالله ک خوب بشید 

میشه برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین ممنونم❤     بهار جونم دختر عزیزم تو درست لحظه ای ب زندگی من اومدی ک من پدرم رو از دست داده بودم و همش فکر میکردم چجوری بدون بابا زنده بمونم اما تو شدی امید دوباره من واسه زندگی و الان بعضی حرکاتت فقط اشک رو تو چشمام میاره ک چجوری بدون اینکه باباجونم رو ببینی انقدر شبیه اونی و چجوری بدون اینکه یادت بدم تا عکسش رو میبینی بگی بابایی😢😢😢😢😢😢😢😢😢❤❤❤
کاش پیاده نمیشدی . زنگ میزدن امبولانس میومد 

اون موقع وحشت کرده بودم نفهمیدم چیزی فکر کردم ماشین چپ کرده اصلا از بس شدید بود ...دیگه شوهرم پیاده شد  و ساکت بود من رفتم داد زدم سرشون که زنا پیاده شدن ساکتن کنن مثلا و بچمو یه ابی بدن 

اون موقع وحشت کرده بودم نفهمیدم چیزی فکر کردم ماشین چپ کرده اصلا از بس شدید بود ...دیگه شوهرم پیاده ...

عجب . واقعا حواسش کجا بود . که با سرعت کوبوند به ماشین شما .واقعا انگار چشمشون نمیبینه . 

واااااا 😨😨😨😨حواسشون به همه جا هست به جز رانندگی 

اوم

بنظرم نهایت بیست ساله اومد

ماشینش که خورد شد

فکن از من پرسید حالا چیکار کنم! نزدیگ بود بزنه زیر گریه

گفتم اگر شوهر داری بهش بگو بیاد ماشینم بژن بغل

گفت به داداشم زنگ میزنم

هنوز ناراحتم چرا ولش کردم اومدم

کاش کمکش میکردم خیلی درمونده بود بیچاره

هرکسم رد میشد بهش متلک مینداخت که ماشینو از بین بردی

خوب همون موقعه چرازنگ نزدین پلیس حالااون آقاروازکجاپیداکنی شماره ماشینشو برداشتین

حالاانشالله که چیزی نیست گردن تومیتونی بالاپایین یاچپ وراست کنی شایدضرب دیده خودش خوب میشه اگربهترنشدحتمابرودکترشوهرتم به اون آقای سوپریه بگه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
عجب . واقعا حواسش کجا بود . که با سرعت کوبوند به ماشین شما .واقعا انگار چشمشون نمیبینه . 

بخدا نمیدونم اخه ما پارک کرده بودیم میگه سرعت داشتم نرسیدم ترمز کنم 

اوم بنظرم نهایت بیست ساله اومد ماشینش که خورد شد فکن از من پرسید حالا چیکار کنم! نزدیگ بود بزنه ز ...

نه بابا ناراحت نباش .اینجور آدما این چیزا واسشون تجربه میشه . رانندگی کار هر کسی نیست . کسی که پشت فرمون میشینه باید یاد بگیره که حواسش به رانندگیش باشه نه دنبال فضولی . 

حالاانشالله که چیزی نیست گردن تومیتونی بالاپایین یاچپ وراست کنی شایدضرب دیده خودش خوب میشه اگربهترنش ...

اره میتونم ولی درد داره مهره کمرم هم حس میکنم درد داره مامانم میگه کوفتگیه 

یعنی بریم پلیس شکایت کنیم اول

شما باید برید دادسرا و شکایت کنید.فقط شماره ماشین رو حتما داشته باشید.

خسارت ماشین و خسارت بدنی تون البته باید نامه پزشکی قانونی دال بر آسیب داشته باشید.رو میتونید درخواست کنید.