2777
2789
عنوان

راهنمایی از مامان های با تجربه

225 بازدید | 37 پست

سلام و شب بخیر دوستان ،سوال اینکه طریقه استفاده از کیت تخم گذاری ،و سوال دوم راهکارهای برای پسر دار شدن و اینکه در مورد سوال اول با ذکر مثال و دقیق توضیح بدین و در مورد سوال دوم هم خیلی مهمه ،چون دو تا دختر خوشگل موشکل دارم حالا پسر میخوایم .پس لطفا راهنمایی کنید و خووووواهشا نگید ای بابا مگه دختر چیه یا پسر چیه ،هر گلی یه بویی داره و دخترام تاج سر من هستن ولی پسر هم دوست دارم ،و میخوام .خخخخ .دوست دارم خیلی زیاد

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای پسردار شدن، شوهرت عرق کاسننی زیاد بخوره

خودتم از تو همون ایام پریود دم. کرده دارچین و عسل بخور  و میگن همون روز تخمک گذاری اقدام کنید 

و هفته های اول بارداری توت فرنگی زیاد بخور

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

برای دختر دارشدن هم اطلاعاتی دارید؟

برای دختر دار شد ن میگن خودتون عرق رازیانه بخورید هر روز 

تا درصدش بالابره البته اگر کیست سینه ندارید

روزهای اقدام و... هم تو نت دقیقترش هست

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️