با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
با ریتم بخون😂
همه چی آرومه👏 نت من داغونه👏من چقد بدبختم👏دلم من ویرونه👏تشنه سیگنالم 👏از خودم مینالم👏منو نت بارون کن👏به چشات میبالم👏همه چی قاطیه 👏عشق من فاطیه👏من پر از دل دردم👏 نت من قاطیه👏من به لاین دل بستم 👏از گوشیم معلومه👏من چقد بدبختم👏همه چی داغونه👏تشنه ی سیگنالم👏منو سیرابم کن👏منو با اینترنت👏دوباره شادم کن👏بگو که اینترنت👏 تا ابد پا برجاس👏حالا ک برق عشق👏تو نی نی سایت پیداست
@ghatipateeee
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عاره واااااااای تا بخاد بخیه خوب شه جونه آدم در میاد .گفتن بعد ده روز برید بکشید .من نرفتم ترسیدم .خودش تیکه تیکه شد ریخت.
توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
اخه ببخشید خون کم رنگه هم اینکه بو میده نشانه عفونته؟؟؟
من سزارین بودم..ولی اگ بو هست بله عفونت..برو بخیه هات دکتر چک کنه
با ریتم بخون😂
@ghatipateeee
اخه ببخشید خون کم رنگه هم اینکه بو میده نشانه عفونته؟؟؟
عزیزم منم سر این موضوع چقدر استرس گرفتم که وای عفونت گرفتم .اما نبود.ترشح زردآبه پررنگ بدبو داشتم تا چند وقت بعدش خوب شد .فقط تند و تند لباس زیرت عوض کن .
توصیه های دینی من از اعتبار ساقط هست.باورهای نادرستی که وارد مغزمان کرده اند اگر باور داشته باشیم اتفاق می افتد حتی اگر نادرست باشد.باورهایمان را تغییر دهیم فقط خداپرست شویم فقط خدا
وای آره من دیگه میخاسم سرمو بکوبم به دیوار.وحشتناکه .بعد از wc سشوار بگیر زود خوب شه