2777
2789

تازه نیم بوت چرم خریدم فردا می خوام برم دانشگاه هوا هم بارونی نیست حالا نمی دونم می تونم هر روز بپوشم یا نه تا حالا نداشتم که بپوشم تجربه ای ندارم.

مانتو هم نو گرفتم بعد یه سال, فردا ترممون شروع میشه اگه بپوشم بچه ها نمیگن امروز همه چیزش نوئه؟؟

یه چیز دیگه یه سوییت کوتاه گرفتم روی اونا کاپشن میشه پوشید؟

ممنون میشم کمکم کنید تجربه ی زیادی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بوت بلند و نیم بوت همیشه دی و بهمن ماه میپوشم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بوت واسه زمستونه دیگه بپوش

من حیف پاشنه دارن حراست عن منتظره به من گیر بده وگرنه میپوشیدم با کیف ست خریده بودم😩

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
تو دانشگاه خوبه بپوشم؟

من که ندیدم چطوریه ولی زمان دانشجوییم نیم بوت اسپرت داشتم تقریباً پاییز و زمستون میپوشیدم به هوا کاری نداشتم. الانم پاشنه بلند هست نیم بوتم خودم عمراً اونموقع ها از اینها نمیپوشیدم تو دانشگاه. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.