2777
2789
من فكر ميكردم مشكل بين دولت هاس . كي به مردم كشيد

عرب همیشه دشمنه ب نظر من

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعوتش کردن یه تیم دیگه با دستمزد 10 میلیارد  کاش وجه منم این جوری خراب میشد    

نه عزیزم کنسل شد باشگاهی که الان داره با اون باشگاه به توافق نرسیدن☺️

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
وای عالی بود آخرش سبک شدم    

منم خیلی ،درسته بد شد ولی خب روحیه داغون بود پس طبیعیه دعوا،ما جامو میخواستیم ولی نشد برا همین ریخته بودیم ب هم

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
بزن بپوکوننشون نکبتای ساکی😐

من تمام قطریا رو ب چشم بازیکنای خودمون میبینم 

مثلا اون بازیکنی ک گل زد تو چشم من سرداره😁یکم مشکی تر

من تمام قطریا رو ب چشم بازیکنای خودمون میبینم  مثلا اون بازیکنی ک گل زد تو چشم من سرداره😁یکم ...

😂😂😂رنگ گرفته سردارم

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
منم خیلی ،درسته بد شد ولی خب روحیه داغون بود پس طبیعیه دعوا،ما جامو میخواستیم ولی نشد برا همین ریخته ...

ولی خداییش حالا که بازی قطرو می بینم اگه ایران می رسید به فینال قطعا از قطر می باختیم 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
هم اون هم حاج صفی کله یکیشونو گرف هم رامین زدشون خنکککک شدم😂😂

من هنوز تو فکر باختم ،بنظرم کی روش اندازه من ب هم نریخت

ولی خداییش حالا که بازی قطرو می بینم اگه ایران می رسید به فینال قطعا از قطر می باختیم 

ن بابا ما کلا جوگیریم احتمالا میبردیم