2777
2789
آخه چرا؟؟؟

سوختم از سه تا گل بااینا یکم خنک شدم😁

خیلیم کرم ریختن بازیکناشون کسافتا😒

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یاد اون حرف مسعود ده نمکی افتادم که گفته بود چرا به یمنی های بیچاره که تو کشورشون جنگه پنج تا گل ...

😂😂😂

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
سوختم از سه تا گل بااینا یکم خنک شدم😁 خیلیم کرم ریختن بازیکناشون کسافتا😒

نگران نباش ایشالا سومی رو بزنن یه بلایی سر ژاپن بیارن ک تا عمر دارن یادشون نره،میخوابن دیگه انگار ترکش خوردن بلن نمیشن این عربا

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
نگران نباش ایشالا سومی رو بزنن یه بلایی سر ژاپن بیارن ک تا عمر دارن یادشون نره،میخوابن دیگه انگار تر ...

دمشون گرم😂😂😂

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
سوختم از سه تا گل بااینا یکم خنک شدم😁 خیلیم کرم ریختن بازیکناشون کسافتا😒

اره درست و غلطشو نمی دونم اما یکی از کاربرا می گفت بازیکنشون داشت فحش بدی می داد که بلافاصله سردار بهش سیلی زد می گفت می شه لبخونی کرد 🙄

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
اره درست و غلطشو نمی دونم اما یکی از کاربرا می گفت بازیکنشون داشت فحش بدی می داد که بلافاصله سردار ب ...

جدی

پس خونش حلال بوده 😂😂دسش درد نکنه عشقم بااون سیلیش

سلام...

تو تاپیک سوال کرده بودین الان ساکن استان تهرانیم ولی متولدبستان آبادم.

راستی ژاپنم خیلی تیم محکم وقوی نبودمعلوم شد.

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...
سلام... تو تاپیک سوال کرده بودین الان ساکن استان تهرانیم ولی متولدبستان آبادم. راستی ژاپنم خیلی تی ...

بعله و من انگار تیم خودمون برده خوشحال شدم

خوشبختم منم ترکم 

بعله و من انگار تیم خودمون برده خوشحال شدم خوشبختم منم ترکم 

ماخودتبریزفامیل زیادداریم .منم خیلی خوشحال شدم ولی افسوس خوردیم که خودمون فینال نبودیم

اسممواول تاپیکام مینویسم انتخاب کنی بیای توتاپیک یا نه.ولی اگه اومدی توی تاپیک دیگه جایی واسه کل کل و توهین وبی ادبی باقی نمیمونه...
ماخودتبریزفامیل زیادداریم .منم خیلی خوشحال شدم ولی افسوس خوردیم که خودمون فینال نبودیم

چ میشه کرد متاسفانه ما همیشه عقبیم از دنیا،جهان سوم😞 !!!