2777
2789
عنوان

کیست آندومتریوز و بارداری

288 بازدید | 8 پست

من وقتی فهمیدم کیست بزرگ دارم و احتمالا آندومتریوز هست عمل شدم. و متاسفانه عمل باز نه لاپاراسکوپی. 

قبل عمل با یه دکتر مشورت کردم گفت قبلش مرحله اول آی وی اف یعنی تخمک کشی و فیریز جنین رو انجام بده شاید تخمدانت رو از دست بدی. 

من احساس کردم دکتر پولکیه و این کار رو نکردم و دکتر خودم متاسفانه گفت با یه تخمدان هم باردار میشی. 

الان عمل شدم . تخمدان راست ندارم. و یک تخمدان در هر بار آی وی اف حداکثر 2 تا تخمک میده و حالا با هزینه بالا مجبورم چندین بار تخمک کشی انجام بدم و عمل بشم.

خواهش میکنم قبل از عمل کیست آندومتریوز تخمدان، فیریز تخمک یا همون جنین انجام بدین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با داشتن همون کیست باردار نشدین خانمی ؟؟ و‌چرا لاپاراسکوپی نکردتون ؟ من داشتم این کیستو 

دکترم گفت بزرگه و برای پاکسازی کامل باید عمل باز کنی. اما فکر میکنم اشتباه کرد و من هم متاسفانه اعتماد کردم. نه حدود یکسال اقدام کردم باردار نشدم. البته طبیعی. اصلا نمیدونستم آی وی اف چیه و اصلا لازمه یا نه. 😔

لطفا یه دکتر خوب برای بارداری معرفی کنید. دکتر خوب برا لاپارا دارم اما برای بارداری و روش های کمکی باید پیش یکی دیگه برم

چون شک دارم به تجربه اش توی ناباروری

بمن با کیست 7 سانتی کلومیفن داده و کلی خونریزی داشتم. در حد پری

همینجوری هم گفته برو اقدام. خیلی رو اعصابم رفت. 

میخوام با یه دکتر دیگه مشورت کنم

تعریف افلاطونیان و کریمی رو خیلی شنیدم اما هیچکدوم رو پیدا نکردم

دکترم گفت بزرگه و برای پاکسازی کامل باید عمل باز کنی. اما فکر میکنم اشتباه کرد و من هم متاسفانه اعتم ...

ان شتت... باردار میشی هر چه سزیعتر .

از منم تو‌عمل سزارینم برداشت سزارین کردم بعد اندومتریوزمم برداشت با اینکه کن بهش گفته بوپم دست نزنی گوش نکرد، حالا نمیدونم کار درستی کرده یا نه