2777
2789
عنوان

Fatiw21:بنظرتون منظورش بامن بود😕

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 64 پست
نگی ها،میگ چه لوسه سر همه چی میاد ب من میگه خودت حل کن مشگلو از پس خودت بر بیا

خوبی عشقم😁

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منظورش تو بودی کلا وقتی از حرفای اینجوری میزنن یه جوری وانمود کن که اصلا نشنیدی من وقتی بهم تیکه میندازن یا میخوان یه مطلبی رو غیرمستقیم بهم بگن جوری نشون میدم که یعنی اصلا برام مهم نیست ضایع میشن کیف هم داره تازه  

ننه از گیس سفیدم خجالت نکشیدین؟!  جدا خودداری میکنم چشم  
کاملا منظورش تو بودی , تو هم اصلا واکنش نشون نده و برای اینکه بیشتر بسوزه برو کفش مجلسی اینا هم بخر ...

همه چی خریدم

گرونم شده لباسام فک کنم بخاطراون سوخته

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
خیلی ناراحت شدم ازدستش بنظرت ب شوهرم بگم

من فک کنم  نگی بهتره ... اگه ادم حاضر جوابی باشی همونجا جوابسو بده البته با احترام حرفو بیاری چی میخواد شوهرت بگه روزای اول طرفدارییتو میکنن بعدا میره طرف اونا ولشون کن 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
توام با پنبه سر ببر،تیکه بنداز ک خودش بفهمه

چجوری مثلا

من اصلابلدنیستم

خاک توسرخنگم ☹

فداات بگو اتفاقا مامان جون شوهر مژگان از خسیسیش براش چیزی نمیخرید وگرنه از عاقلی مژگان نبود

دیگه دیره ایشالا نیشای بعدی😁

دقییییقا از این مستقیم تر دیگه نمیشه گفت

به درک مهم نیس😑