2777
2789
عنوان

Fatiw21:بنظرتون منظورش بامن بود😕

560 بازدید | 64 پست

بچه هاخواهرشوهرم مجلس داره منم چندشب پیش باشوهرم رفتم لباس خریدم برامجلسش(عقدم پول لباسارم اون داد)حالاامروز بامادرشوهرم تنهابودیم میگفت مژگان خیلی عاقله(خواهرشوهرم)اون موقع که عقد بود وقتی مجلسی چیزی که بود میگفت مامان خودمون بریم لباس بخریم من خوشم نمیاد الان که عقدم شوهرم لباس بخره برام بابام دارم و ابن حرفا

بنظرتون میخواسته یجوربه من حالی کنه که توخودت بایدلباس میخریدی؟؟

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچ جات حساب نکن خرج با باباست عشق وحال با شوهر.هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد همه چی باهم هست 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

اگرم بوده اهمیت نده. شوهرته دیگه، حالا حتماً باید مجلس عروسی برگزار بشه که مسئولیت به گردن آقا بیفته؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

به جهنم

اون الان شوهرته و وظیفشه ک خرجتو بده😐😐😐😐

مادر شوهر منم بعد س سال که عروسی کردیم ماهی دوبار میگه خرج عروسی دخترامو خودمون دادیم

ک یعنی منم باید بابام میداده

منم ب دمپایی چپم میگیرم و میرم ی طرف دیگه میشینم

🍓🐣🍒

آره منظورش تو بودی

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

بله...در هر حال الان ازدواج کردی و وظیفه شوهرته  من وقتی عقد کردم شوهرم بهم گفت حق نداری هیچ پ ...

شوهرمنم مشکلی نداره اصلاخودش گفت بریم لباس بخریم

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

بي خيال شوهرت برات خريده سعى كن فقط لذت ببرى ..

منم تو عقدم دوگانه سوز بودم هم از بابام پول توجيبى ميگرفتم هم شوهرم هرچى ك دلم ميخاستو برام ميخريد😅

زغوغاىِ جهان فارغ!!!🙃