2777
2789

لينك ندارم ولى از برنامه كرفس استفاده ميكنم خوبه

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از برنامه کرفس استفاده میکنم ان شالله یکشنبه برم وزن کشی ببینم خوب کم کردم امیدوار بشم 😍😍😍الانم سر درد عجیبی گرفتم نمیدونم از رژیممه یا از بی خوابی

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
منم از برنامه کرفس استفاده میکنم ان شالله یکشنبه برم وزن کشی ببینم خوب کم کردم امیدوار بشم 😍😍😍الا ...

از ۸۳ اومدی پایین ؟

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
از ۸۳ اومدی پایین ؟

اره یکشنبه پیش ۸۲بودم 

حالا این یکشنبه وزن میکنم 

ولی دوروزه مهمون داشتم زیاد نشد رعایت کنم 

آخه ترسیدم مهمونم بدش بیاد مجبور شدم پا به پاشون غذا  بخورم 

البته تخمه ومیوه وچای نخوردم رعایت کردم

اره یکشنبه پیش ۸۲بودم  حالا این یکشنبه وزن میکنم  ولی دوروزه مهمون داشتم زیاد نشد رعایت ...

الکی خودتو با این چیزا گول نزن مهمون چیکار خوردن صاحب خونه داره 

میتونی خیییلی آروم آروم بخوری مثلا ربع ساعت اول خودتو ما سالاد سرگرم کنی بعد غذا 

البته منم تپلم ها ولی مهمون ندارم اصلا 

منم با این لینکی که گذاشتم شروع کردم اول آذر ۱۰۵.۷۰۰ بودم الان امروز وزن کردم ۹۸.۵۰۰سه هفته هست وزنم رو ۹۸ هستم نمیاد پایین قدمم ۱۷۴ 

خیلی چاق زشت نیستم یعنی بیام ۸۵ دیگه بسه استخونام میمونه 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
الکی خودتو با این چیزا گول نزن مهمون چیکار خوردن صاحب خونه داره  میتونی خیییلی آروم آروم بخوری ...

من متاسفانه بخوام خودم رو بکشم ودیر بخورم دو دقیقه دو تا بشقاب رو خوردم 

خیلی تند وسریع غذا میخورم 

حالا امروز جبران میکنم کمتر میخورم 

من قدم ۱۵۷هست باید ۳۰کیلو کم کنم