2777
2789

هرچی عکس و فیلم شخصی داشتم کات کردم رو کامپیوتر ک جاشون امن باشه ولی مادربرد کامپیوتر خراب شد و تعمیرکار میگه درست نمیشه من عکس و فیلمامو چطو برگردونم ؟😭😭😭😭😭

سلام، تخصص من ریکاوریه، از کجا به کجا خواستین کات کنین؟

مادربرد ربطی به حافظه نداره

آنروز که مرگ من فرا خواهد رسید، تنها کسی که خواهد مُرد من هستم. پس بگذار آنطور که دلم میخواهد زندگی کنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از گوشی عکس و فیلمها رو انتخاب کردین و کات زدین، دقیقا تو چه مرحله ای چه اتفاقی افتاد، اینو دقیق بگین

آنروز که مرگ من فرا خواهد رسید، تنها کسی که خواهد مُرد من هستم. پس بگذار آنطور که دلم میخواهد زندگی کنم...
سلام، تخصص من ریکاوریه، از کجا به کجا خواستین کات کنین؟ مادربرد ربطی به حافظه نداره

من عکسای گوشیمو چجوری برگردونم خیلی لازمشون دادم😣

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  
من عکسای گوشیمو چجوری برگردونم خیلی لازمشون دادم😣

توی رم گوشیتون بودن یا حافظه داخلی؟

کی پاک شدن؟

سلام، تخصص من ریکاوریه، از کجا به کجا خواستین کات کنین؟ مادربرد ربطی به حافظه نداره

از حافظه گوشیم و مموریم همچیمو ب کامپیوتر کات کردم میدونم مادربرد ربطی ب هارد کامپیوتر نداره ولی خب وقتی درست نشه من چطور میتونم برگردونم عکس و فیلمامو؟

وقتی از گوشی عکس و فیلمها رو انتخاب کردین و کات زدین، دقیقا تو چه مرحله ای چه اتفاقی افتاد، اینو دقی ...

مشکلی واسه عکس و فیلما پیش نیومد میگم ریختمشون رو حافظه کامپیوتر ی ماه پیش ولی ی هفته پیش کامپیوتر خراب شد مادربردش و تعمیرکار میگه درست نمیشه ک بتونم روشنش کنم و اطلاعاتمو برگردونم تو گوشیم

هرچی تو هردوتاش بود کات کردم،نصفشو دو ماه پیش نصفشو ی ماه پیش

تایم زیادی ازش گذشته، و بجاش قطعا دوباره فایل ریختین...

رم رو در بیارین و با رم ریدر وصلش کنین به کامپیوتر و اونو با ویندوز ریکاوری کنین

سلام ببخشید ولی اون چه تعمیرکاریه که گفته درست نمیشه  دوما اطلاعات هارد رو میتونه بهتون بده&n ...

من نمیخام تعمیرکار اصلا وارد اطلاعات کامپیوترم بشه و نمیخام بابامم ببینشون اخه عکسای شخصی دخترونه س

میشه هارد کامپیوتر رو ب لپ تاپ وصل کرد؟