2777
2789

۳۲ و دوروزمه دیروز سونو گرافی بودم وزن جنین ۱۶۷۰ بود و دور شکمش مطابق با ۳۰ هفته خیلی نگرانم تو سونو های قبلی همیشه یه هفته جلوتر بود تاریخ زایمانم اما الان سه روز عقب افتاده تروخدا اگه تجربه دارین بگین از دیشب تا حالا دارم دق میکنم نکنه نارسایی جفت داشته باشم 

انشاءالله ک چیزی نیس وای تو سونو همیشه یبار جلو تر میگن یبار دیر تر خودتو درگیر نکن اگه میترسی و استرس داری با دکتر درمیون بزار

به کانالم سربزنید پشیمون نمیشید تو تل گرام سرچ کنید نمد دوزی من حداقل ی نگاه بندازید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نگرانی نداره ک...وزنش بهتر هم میتونه باش ...الان هم بد نیس..بخاطر وزن  دور شکمش کمتر زده نگرانی خاصی نداره می تونید هفته سی و چهار دوباره سونو بدین برا وزن نی نی...احتمال اشتباه هم هس 

نه منظورم اینه که من طبق پریود ۷ فروردین زایمان دارم اما الان تو سونو زده ۱۰ فروردین در صورتی که سون ...

عزیزم این حرفا چیه اخه اینا تاریخ های تقربیی هستم منم براساس پریودی برام بهداشت حساب کرده ۲۶ هستم طبق سنو اولم ان تی ۲۸ و طبق سنو انومالی ۲۳ اینکه جای نگرانی نداره که

نه منظورم اینه که من طبق پریود ۷ فروردین زایمان دارم اما الان تو سونو زده ۱۰ فروردین در صورتی که سون ...

خب این سونو اخریا از روی وزن جنین تاریخ زایمان میدن...ولی همون سونو ان تی ک توی هفته دوازده تا چهارده انجام میش  واسه تاریخ زایمان حساب میش

عزیزم این حرفا چیه اخه اینا تاریخ های تقربیی هستم منم براساس پریودی برام بهداشت حساب کرده ۲۶ هستم طب ...

واقعا ؟پیش خودم میگم نکنه نارسایی جفت باشه و بچم رشد نکنه