2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

275 بازدید | 32 پست

خدایا بابت همه چیز شکر لین حرفام اصلا برای ناشکری نیستا فقط دلم گرفته خودتم میدونی جز اینجا جایی ندارم حرف بزنم

بچه ها خیلی خستم از همه چیز اصلا وقتی برای خودم ندارم همش بچه کار بچه کار بچه کار 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچم یکسالشه شوهرمم بیرون شاغله خودمم بخاطر بچم درسو بوسیدم فعلا گذاشتم کنار

کاش به خاطر بچه اینکارو نمیکردی ... بچه ها هم بزرگ میشن میرن پی زندگیشون ... اون وقت تویی که ضرر کردی

دوس دارم خوب باشم و از زندگی لذت ببرم چون هزاران هزار آدم الان توی برزخ دارن به خدا التماس میکنن تا ثانیه ای به دنیا برشون گردونه ... دارم برای خوب بودن و خوب دیدن و بخشیدن تلاش میکنم

عزیزم حال و درگیری تو ارزوی قلبیه من و هزاران نفر دیگس

سالمی سلامتی شوهرت سالمه بچت سالمه سقفی داری و یه درامد بخور حلال دیگه این معنیه خوشبختیه فدات شم

هرجا روم،هرکس که بینم از خویش پرسم آیا دوباره فرصت دیدار یابم؟یا این نگاه آخرین است؟
کلی کار رو سرم ریخته بود شوهرم زنگ زده مامان باباشو دعوت کرده ب صرف میوه

وا؟!

تحویلشون نمی گرفتی

دو بار بیان ببینن دور و برت به هم ریختس دیگه نمیان

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎

بخدامنم همینم وقت نمیکنم به خودم برسم آشپزخونه روتمیزمیکنم میبینم اتاق روکثیف کرده اتاقوتمیزمیکنم میره سراغ حال😣😣

زندگی من پسرمه😍هر عمل کَز خیر وشر از آدمی سَر میزند...آن عمل مُزدش به زودی پُشت دَر،دَر میزند👌🤌

بعد اخر در اومده میگه اصل پدره مادر رهگذره(یعنی من اینجا مسافرم) منم عصبی شدم گفتم ک اینطور تو اگ عرض داری ده دقیقه بچتو بگیر بعد شعار بده بعد رفتم تو قیافه ک خودش اومد ب معذرت خواهی

بهش میگم خب توروخدا ببین وضع خونه رو ببین انگار بمب ترکیده میگه ن اونا ک غریبه نیستن میگم میفهمی من ...

عزیز خودتو اذیت نکن...بزار بیان همونجوری خونه رو ببینن. اگر هم چیزی گفت مادرشوهرت, بگو من نمی رسم با بچه کوچیک وای مامان جون کاش شما گاهی بیاین کمکم کنین😜😜😜😜

کاربری دست یه نفره 😜 اونایی هم که میگن کاربریشون دو نفرست دروغ میگن در جریان باشین😎بدرود😎