2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 32 پست

بعد اونا اومدن و رفتن بهش گفتم توروخداااا ده دقیقه بگیرش من ی نفسی بکشم گفت باشه بعد ولش کرد رفت دسشوویی اینم زرتی خورد زمین 

اومد بش گفتم واقعا برات متاسفم بعد گفت مامانت خیلی کم کاری در حقت کرده باید بمونه پیشت کمکت کنه گفتم خودتو تبرئه نکن با این حرفا تو خودت وظیفتو مث ادم انجام بده روزانه ی تایمی رو با بچت بگذرونی بد نیس

صبور باش دوستم خواهر من شاغل بود بچه اولش که اومد ما نگه میداشتیم با خونواده سوهرش به شدت مشکل داشت از اونطرف ناخواسته شیر به شیر دومیو باردار شد اونو که باردار شد بابام گفت حوصله ونگ ونگ بچه رو ندارم خواهرم از شغل رسمیش استعفا داد نشست خونه اونم چه خونه ای تو زیرزمین زندگی میکرد خواهرشوهرش گاز رو به روشون بست در حالیکه میتونست بهشون گاز بده تو سرما با دوتا بچه کوچیک نفت میریختن تو بخاری زندگی میکردن میومدن خونه ما همه لباساشون بوی نفت میداد از اون طرف خواهرم کلیه اش مشکل پیدا کرد نگم برات که چقدر سخت گذشت بهش الهی بمیرم براش ...ولی دوستم دوران سخت میگذره الان دختراش بزرگ شدن ماشالله پدر شوهرش مرد و هرچی زمین تو شهرستان داشت یهو سد زدن به قیمت بالایی فروش رفت الان خواهرم با دختراش عشق میکنن شدن همدمش بهترین زندگی رو‌داره و خوشحاله ،خلاصه برات تعریف کردم خیلی اذیت شد سلامتیش به خطر افتاد و از اون طرف دوتا بچه کوچیک و ..ولی دوستم گذشت و رفت امیدتو از دست نده فکرای منفی نکن مثبت باشو از کوچولوت لذت ببر برای منم دعا کن تو حسرت نی نی دار شدنم❤️🥰❤️🥰❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من ۲ماهه عروسی کردم ولی خیلی ب مادرم وابسته هستم ۳ساعت باهم فاطله داریم البته شهر دیگه 

گاهی وقتا براش گریه میکنم موندم چیکار کنم همش میترسم از دستش بدم  

وای عزیزم منم دقیقا عین‌ شمام

تو شهر غریب

از کارم استعفا دادم و همزمان استخدام رسمی قبول شدم نرفتم

شوهرمم کمک نمیکنه عین‌شوهر شما بچه رو ول میکنه منم همش باهاش دعوا دارم

خونه همیشه به هم ریخته س مادرشوهرم میاد سر زده خونمون متلک میندازه که خونه ات بازار شامه چرا و...

کلی من همه چیزو به بیخیالی گرفتم دیگه  تو هم بیخیال باش و بشین اول با شوهرت سنگات رو وا بکن و بگو بدون مشورت باهات دیگه کسی رو دعوت نکنه و...

سلام من ۲ماهه عروسی کردم ولی خیلی ب مادرم وابسته هستم ۳ساعت باهم فاطله داریم البته شهر دیگه  گ ...

این فکرای بد چیه توی ذهنت میاری هر روز یه آیه الکرسی بخون از دور بفرست برا مادرت خیالتم راحت باشه

ممنون از این همه همدلی😍😍😍چشم ب شرط لیاقت

قربونت راستی اینم بگم الان بقیه کامنتاتو خوندم شوهر اونم بچه نگه نمیداشت یه جورایی اصلا وظیفه خودش نمیدونست و میگفت بلد نیستم و نخواست که یاد هم بگیره بابای خودم به خواهرم سرکوفت میزد که شغل رسمیتو ول کردی ولی الان اصلا پشیمون نیست من خودمم شاغلم همکارای خانوم همه بهم میگن ما بزرگ شدنه بچه هامونو ندیدیم تو بچه دار شدی بشین خونت قناعت کن هر کس به نوعی درد داره ولی میگذره مواظب خودت باش عزیزم 

این فکرای بد چیه توی ذهنت میاری هر روز یه آیه الکرسی بخون از دور بفرست برا مادرت خیالتم راحت باشه

کلا اینجوریم الان مهمون اومدم چک داشتن رفتیم موبایل مامانمو فروختیم‌قلبم داره میترکه 

ب خدا هرشب ب خدا میگم از عمر من کم کن بزار رو عمر اونا

چون ن خواهر دارم ن برادر

قربونت راستی اینم بگم الان بقیه کامنتاتو خوندم شوهر اونم بچه نگه نمیداشت یه جورایی اصلا وظیفه خودش ن ...

ممنونم فداتشم الهی زودتر بچه خودتو بغل کنی و بیای از تجربه خودت بهم بگی😍😍😍