دوستان من یه مدته ازهمسرم سرد شدم. مثلا من میگم باید خوب رفتار کنه. نه اینکه یفقط موقع رابطه خوش اخلاق شه کارش تموم شد دوباره بی محلی کنه . بی مخلی که نمیشه گفت. اصن نمیدونم رفتاراش برام خسته کننده شده . وااااقعا سردشدم ازش. امشب ازم درخواست کرد ولی گفتم حوصله ندارم . اونم هیچی نگفت . همیشه وقتی سرچیزای کوچیک بحث میکنیم میگم منو باش خلوتمو باکی میگذرونم انگارنه انگار زنشم . دشمنیم انگارهمچین باهام لج میکنه .
شرايط روحي مهمه خب. آدم برده نيس كه هر وقت طرف حال كرد سرويس بده بهش. جسم و روح جدا نيستن. من حال روحي م خوب نباشه جسم م هم جواب نميده
"هلیا! احساس رقابت، احساس حقارت است. بگذار که هزار تیرانداز به روی یک پرنده تیر بیندازند. من از آنکه دو انگشت بر او باشد، انگشت بر میدارم. بگذار آنچه از دست رفتنیست از دست برود". نادر ابراهيمي
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید من ازدواج نکردم ولی حس میکنم اینجوریه...یه حرفی میزنم می دونم بی ادبیه اما...مشکل از جایی شروع میشه که خانوما فکر میکنن رابطه یعنی داره ازشون استفاده میشه😶 در صورتی که یه چیز دو طرفست. شما هم خیلی ساده ساعت رابطه گرم و مهربون باش بعد به حالت معمولت برگرد.
I won't give up,that's one thing i swear will be true......and i will not give in,i'm stronger than they ever knew
اکثر مردا این طوری هستن دست خودشونم نیست من الان ده سال ازدواج کردم هر موقع شوهرم خواسته به هیچ عنوان رد نکردم فقط فکر کنم یه بار اونم حالم خوب نبود ، شوهر منم در مواقع عادی کم باهام حرف میزنه ، موقعی که رابطه میخواد خییییلی حواسش بهم هست مهربون تر میشه اولا خیییییلی حرص میخوردم فکر میکردم یه حیونم اما بعدها دیدم نه کلا اخلاقش اینه البته اکثثثثرا اینجورن و الان کاملا باهاش کنار اومدم