2777
2789
عنوان

رگ نکردن سینه

14335 بازدید | 26 پست

تازه زایمان کردم دوروز اول شیر نداشتم بعدش ششیرم اومد سینم رگ میکرد ولی الان سینم رگ نمیکنه کسی مثل من بوده شیرش واسه نینی کافی بوده؟نینی یک ماهه شده

خداوندا مراقبه پسرم باش

عزیزم خمیشه که نباید رگ کنه. اگه ۶ تا ۸ بار پوشکش خیس میشه یعنی کافیه براش. بعد هم اگه گرسنه بشه باید گریه کنه. من خودم حریره که میخوردم شیرم زیاد میشد. میخوای شماهم امتحان کن

تمام زندگیم فقط پسرمه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یچیزی بکم من شیرم میریخت ولی سفت نبود بعدش منشی ی دکتر گفت  شما شیرت جلو داره پشت نداره گفتم یعنی چی گفت یعنی سینت اولش داره بعدش پر نیست واقعا هم راست میگعت

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
از من رگ‌ نمیکرد اصلا ،،از همون روز اول لباسام کثیف نمیشد ،،شیرمم چرب بود دخترم خیبی خوب وزن میگرفت ...

شیر من سخت میاد بیرون مال شما هم همین طور بود؟

خداوندا مراقبه پسرم باش