2777
2789
عنوان

درد پریود تو هفته ی 35

1033 بازدید | 21 پست

سلام 

یه هفته ای هست درد پریود میاد سراغم استراحت میکنم خوب میشه. الانم گرفته دوباره شدیدترم هست. میترسم علایم زایمان باشه. واسه دوشنبه نوبت دکتر دارم. این دردا طبیعیه یا علایم زایمانه؟ میترسم از زایمان زودرس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه منطم باشه و با استراحت خوب نشه بله درد زایمان 

لک و ابریزش هم باید داشته باشید

اگه نه طبیعی هست

کار سنگین و چیزهای محرک نخور

رابطه هم نداشته باش

برای سلامتی همه ی نی نی ها صلوات🙏ابلفضل عاشقی مشکل گالماز😢

سلام دوست عزیز 

شما فورا باید به دکتر مراجعه کنید واستراحت مطلق داشته باشید تا ۳۸ هفتگی

چون این علائم زایمانه

نمیخواستم ناراحتت کنم 

ولی برای من تو هفته ۳۲ اتفاق افتاد و زایمان کردم

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
سلام دوست عزیز  شما فورا باید به دکتر مراجعه کنید واستراحت مطلق داشته باشید تا ۳۸ هفتگی چون ا ...

دکتر امپول و شیاف میده؟

متاسفانه مطلبها الان باز نیست فردام که جمعست. بیمارستانم برم میفتم دست ماماها اونام کاری از دستشون برنمیاد.  دست کاریم میکنن بدتر میشم یهو