2777
2789
عنوان

درد پریود تو هفته ی 35

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 21 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر امپول و شیاف میده؟  متاسفانه مطلبها الان باز نیست فردام که جمعست. بیمارستانم برم میفتم دس ...

آمپول و قرص میده 

اره اورژانس نرو ولی متاسفانه یه سرم باید بهت وصل کنن ک از زایمان زودرس جلوگیری میکنه و اون سرم فقط وفقط تو بیمارستان قسمت اورژانس مامایی میزنن و بابت از متخصصت نامه بگیری بدی به ماماهای اورژانس که معاینه ات نکنن که بدتر نشی

پسرم الان ۴ ماه و ۱۰ روزشه شکر خدا خوبه ۷ روز تو nicu بود 

ان شاء الله که اتفاقی نمیوفته وبچت ۹ ماهه به دنیا میاد سااااالم وخووووشگل😍😍😍

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖
منم هفته های قبل داشتم.  ولی مدتی بود خوب شده بودم.  

منم بعصی وقتا بهتر بودم دکترم میگفت مایعات زیاد بخورم، کار سنگینم نکنم،بخاطر دردام فقط استراحت میکردم تا آخر بارداریمم خونه مامام بودم

خيلي ممنونم  ان شاءالله که پسر تو هم همیشه سالم و سلامت باشه عزیزم

قرباااانت همچنین💜

پسر نازنینم ، همین که تو را دارم ،بهترین هدیه ی دنیا را دارم ، دیگر بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم ، در میان گلها به دنبال زیباترین گل نیستم ، تو کهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها ،ممنونم که به دنیا من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی💖💖💖💖