2777
2789
عنوان

نظرسنجی

72 بازدید | 10 پست

به نظرتون خونه بخریم یازمین بعدخودمون بسازیمش دنگ وفنگ ودردسرش زیادنیست؟

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

نیست کسی تجربه ایی ندارین دراین مورد

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دلم میخاد یا خونه نوساز بخرم یا خودم بسازم ولی شوهرم موافق خونه ساختن نیست میگه دردسر داره 😩

ماهم دوراهی موندیم عوضش زمین بخریم متراژبالاترمیتونیم بخریم چندسال بعدبسازیم

اوهوم اما مصالح فوق العاده داره گرون و گرون تر میشه به یه پول خوب نیازه که همه چیز عالی بگیری 

اره خبر دارم 🙁

ما داریم میسازیم این بار که گرونی خیلی خیلی زیاده پول دو طبقه خرج یه طبقه میشه ولی در کل بنایی مصیبته

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
ما داریم میسازیم این بار که گرونی خیلی خیلی زیاده پول دو طبقه خرج یه طبقه میشه ولی در کل بنایی مصیبت ...

ببخشیدمیتونم بپرسم چندمتر وچند طبقه اس براشما

ببخشیدمیتونم بپرسم چندمتر وچند طبقه اس براشما

قرار بود دوطبقه بشه طبقه اول ۱۸۰ متر طبقه دوم ۲۱۰ متر و یه زیرزمین ۴۰ متری که طبقه دوم کنسل شد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مبارکتون باشه انشالله بسلامتی بعدمیدونی تقریباچقدر هزینه کردین چون ماهم نظرمون ۱۵۰متر دوطبقه اس