2777
2789
عنوان

معرفی خیر برای حل مشکل

1824 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

کسی خیر نمیشناسه بخواد کمک کنه؟

خیلی با خودم کلنجار رفتم تا این تایپیکو بزنم،  لطفا زود قضاوت نکنید 

الان واقعا شرایط زندگی خیلی سخت شده،و خیلی ها محتاج نون شب ان، من همیشه شاکر خدا بودم  و اول از همه سلامتی مونو ازش خواستم،به چیزی که داشتم قانع بودم و هیچ وقت ناشکری نکردم

زندگی من بالا پایین زیاد داشته 

نمیدونم از کجا شروع کنم، من حدود 5ساله ازدواج کردم یه دختر4ساله دارم و الان هم پابه ماهم، حقیقتش به خاطر شرایط بد مالی فعلا بچه نمیخواستیم ولی به خواست خدا حامله شدم، اوایل که فهمیدم خیلی فکر کردم میخواستم سقطش کنم ولی از غضب خدا ترسیدم و این کارو نکردم

هم من و هم شوهرم هر دو لیسانس داریم بماند که چقدر دنبال کار گشتیم و بی فایده بوده، و از کجا به کجا بخاطر کار رفتیم

چند روز دیگه زایمانمه، اوضاع مالی خیلی بدی داریم، کلی قرض و وام و بدهی، شوهرم خودشو به هر دری زده تا یه کاری جور کنه ولی بی فایده است،با همه ی اینها که دیسک کمر داره میره کارگری با روزی30تومن مزد، هرروز با استرس روزمو شب میکنم و از خدا میخوام کمکم کنه، نه کسی هست که بتونه کمکمون و پشتوانه مون باشه،می بینم که شوهرم چقد عذاب میکشه ولی به روی من نمیاره، اینجا اومدم تا یکم با نی نی سایتی ها درد و دل کنم  تاشاید یه کم آرامش پیدا کنم و هم اینکه شاید کسی خیری چیزی بشناسه معرفی کنه بتونه کمکمون کنه😢😢😢

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واقعا شرایط اقتصادی مملکت وحشتناک شده خدا لعنتشون کنه ک ب جز ضرر برای مردم نداشتن فقط گرونی و ...

واقعا همینطوره، خیلی ها هستن شاید شرایطشون از ما بدتر باشه، نمیدونم تا کی میخواد اینقد بی عدالتی باشه

اللهم عجل لولیک الفرج
نمیدونم، قبلا میگفتن رایگانه، بیشتر بخاطر همینا استرس دارم میگم اگه خدای نکرده سز بشم باید چیکار کنم

سرارینم هزینه ای نداره تو بیمارستان دولتی 200 تومن اینا میشه اینا ک میرن بیمارستان خصوصی چندملیون میشه

سرارینم هزینه ای نداره تو بیمارستان دولتی 200 تومن اینا میشه اینا ک میرن بیمارستان خصوصی چندملیون می ...

من برا مراقبتهام میرم بهداشت همونجا قرص میداد، تیروئید دارم باید هرماه برا کنترل میرفتم که بخاطر بی پولی نتونستم برم

اللهم عجل لولیک الفرج