سلام دوستان
کسی خیر نمیشناسه بخواد کمک کنه؟
خیلی با خودم کلنجار رفتم تا این تایپیکو بزنم، لطفا زود قضاوت نکنید
الان واقعا شرایط زندگی خیلی سخت شده،و خیلی ها محتاج نون شب ان، من همیشه شاکر خدا بودم و اول از همه سلامتی مونو ازش خواستم،به چیزی که داشتم قانع بودم و هیچ وقت ناشکری نکردم
زندگی من بالا پایین زیاد داشته
نمیدونم از کجا شروع کنم، من حدود 5ساله ازدواج کردم یه دختر4ساله دارم و الان هم پابه ماهم، حقیقتش به خاطر شرایط بد مالی فعلا بچه نمیخواستیم ولی به خواست خدا حامله شدم، اوایل که فهمیدم خیلی فکر کردم میخواستم سقطش کنم ولی از غضب خدا ترسیدم و این کارو نکردم
هم من و هم شوهرم هر دو لیسانس داریم بماند که چقدر دنبال کار گشتیم و بی فایده بوده، و از کجا به کجا بخاطر کار رفتیم
چند روز دیگه زایمانمه، اوضاع مالی خیلی بدی داریم، کلی قرض و وام و بدهی، شوهرم خودشو به هر دری زده تا یه کاری جور کنه ولی بی فایده است،با همه ی اینها که دیسک کمر داره میره کارگری با روزی30تومن مزد، هرروز با استرس روزمو شب میکنم و از خدا میخوام کمکم کنه، نه کسی هست که بتونه کمکمون و پشتوانه مون باشه،می بینم که شوهرم چقد عذاب میکشه ولی به روی من نمیاره، اینجا اومدم تا یکم با نی نی سایتی ها درد و دل کنم تاشاید یه کم آرامش پیدا کنم و هم اینکه شاید کسی خیری چیزی بشناسه معرفی کنه بتونه کمکمون کنه😢😢😢