2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوردم افتضاحه هورمون بدن رو بهم میریزه لکه بینی پیدا کردم 

سلام دوستم خوبی؟میدونم این تاپیک برای مدتها قبله ولی خواستم راهنماییم کنی لطفا اگه پستم رو میخونی بهم جواب بده شما گفتین از پودر چاقی استفاده کردین خواستم بدونم رو حاملگیتون تاثیری داشت یانه؟اخه من یه مدته میخورم و دوماهه تقدام دارم برا بارداری ولی ناموفق بودم ممکنه بخاطر خوردن این پودر باشه؟البته من پودر جینسینگ خوردم نه رویال توروخدا جواب بده برات دعا میکنم ممنون

سلام دوستم خوبی؟میدونم این تاپیک برای مدتها قبله ولی خواستم راهنماییم کنی لطفا اگه پستم رو میخونی به ...

سلام عزیزم من بعد زایمانم پودر چاقی خوردم بعدش یه چیزی شما فقط دوماه اقدام کردی و اینقدر نگرانی 😐 گلم استرس خودش بدترین چیزه اگه پریودت منظمه استرس نداشته باش من خودم بعد شش ماه بار اول باردار شدم که متاسفانه برام نموند بار دوم هم حدودا هفت ماه طول کشید الانم دخترم دوسالشه 😍 دوماه چیزی نیست تا یکسال هم اگه باردار نشی طبیعیه 

سلام عزیزم من بعد زایمانم پودر چاقی خوردم بعدش یه چیزی شما فقط دوماه اقدام کردی و اینقدر نگرانی 😐 گ ...

اره واقعا تازه من کلا۵ماهه ازدواج کردم به نوعی تازه عروسم خیلی ادم استرسیی هستم الان ماه قبل پریود شدم هزار و یه فکر اومده تو ذهنم که من مشکل دارم و این حرفا شوهرم اصلا بچه و اینا فعلا نمیخواد خودم خیلی خیلی زیاد دوست دارم سنمم زیاد نیس۲۲سالمه ولی میگم نکنه بخاطر پودر چاقی باشه یعنی پودر جینسینگ ربطی به بارداری نداره؟

اره واقعا تازه من کلا۵ماهه ازدواج کردم به نوعی تازه عروسم خیلی ادم استرسیی هستم الان ماه قبل پریود ش ...

نه ربطی نداره به خدا توکل کن همه چی بسپار به خودش ایشالله که زودی مامان میشی