2777
2789
عنوان

چطور ممکنه بارداری رخ نده....

555 بازدید | 55 پست

تو یک پریودی منظم بدون کیست وسالم بودن آنالیزاسپرم و دقیقا اقدام یک شب درمیون روزهای تخمک گذاری...چطور ممکنه رخ نده؟؟6ماهه دیگه...چیزی جز اینه که خدا منو لایق مادرشدن نمیدونه؟؟؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم حتما صلاح نبوده. معنیش این نیست که تو لایق مادر شدن نباشی معنیش اینه که خدا میخواد تو بهترین ...

حتما همینطوره...

همش میترسم هرگز بچه دار نشم

حتما همینطوره... همش میترسم هرگز بچه دار نشم

هرماه شانس بارداری با اینکه سالمم باشی ۱۵تا ۲۵درصده.

تا یکسال میشه ۸۰درصد.

تا یکسال طبیعیه که نشی عجله نکن

❤اَلا بذِکر الله تَطمَئن القُلوب❤
تاحالا از کیت استفاده کردی؟ دوتا خط شده برات؟

کیت نه.همین ماشین حساب تخمگذاری سایت دانشنامه فرزند...دیگه بعد از پری یک شب درمیون اقدام داریم 

نمیدونم! دکترم گفت سونو لازم نیست چ عجله ای داری برو تا یکسال

حتما برو خیلی مهمه ک فولی غالب داشته باشی

هرکسی نمیدونه ک چراحامله نمیشه اینوبخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/2429093/%d9%86%d8%a7%d8%b2%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%b9%d9%84%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d9%85%d8%ae%d8%aa%d9%84%d9%81%db%8c-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%87-%d9%85%d8%ab%d9%84
والا میگن یه چیز مثل جن و پری نمیزاره نطفه بسته شه و گاهی هم بچه ادمو میکشه.بعضی سیدها دعا مینویسن د ...

بیخیال عزیز

ذهن منو درگیراین چیزمیزا نکن

همین الان ردش میکنم بحثش ادامه دار نشه