2777
2789
عنوان

با این شوهرچکارکنم؟ کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 30 پست

خب بگو پول کلاس زبانمو بده برم یاد بگیرم

شوهر است دیگر

ولی کارش اشتباست مقایسه می کنه

خب مگه از طراحی درآمدتون خوب نیست؟

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی نرم تر میشم خودم دارم آب میشم و میسوزم اونم پر رو تر و فحاش تر

بگو باهات ازدواج کردم که زندگی کنم اون هم به زبان فارسی نه انگلیسی خوب مرد حسابی زن انگلیسی میخواستی میرفتی انگلیسی میگرفتی من دوست دارم عشقمو با زبان فارسی فریاد بزنم گناه کردم- واقعا اگه مشکلتون فقط زبانه با خانواده اش مطرح کن بهش بگو که به خاطر زبان اذیتم میکنه

نگین ای خداااااااااااااااااا مشکل دارم بگین ای مشکل خداااااااااااااااااااااا دارم
دلم گرفته دیشب تا الان از زندگیم خسته شدم دیشب جاشو جدا کرده رفته تو اون یکی اتاق خوابیده.

ولش كن مثكه دوره پريوديشه 😆خيلي هم تحويلش نگير خودش اشتي ميكنه نگران نباش.براي قضيه زبان هم ميدوني مشكل چيه مشكل اينه كه از مهارتش تعريف نميكني.در واقع شوهرت با اين رفتارش ميخاد بگه زبان دونستن خيلي كار مهميه كه من بلدم چرا تا تاييد بقيه مخصوصا شما رو بدست بياره خب عزيزم تو هم بهش  بده اين تاييد طلبي رو .وقتايي خوبين يا تو جمع هستين از اين مهارتش تعريف كن مطمين باش بعد يه مدت درست ميشه .تو دعوا هم سركوفتش نزن 

به نظر من يه طوري زندگيتون جلو رفته كه تو خودتو برتر از اون دونستي يا به زبون اوردي يا حداقل اينجوري بهش القا شده هرچند سو تفاهم .اونم ناخواسته داره تلافي ميكنه راهش اينه اين احساس بد درونش از بين بره اونوقت ديگه مقايسه و تحقير واينا براي اين موضوع پيش نمياد .

خب بگو پول کلاس زبانمو بده برم یاد بگیرم شوهر است دیگر ولی کارش اشتباست مقایسه می کنه خب مگه از ط ...

یه مدت میرفتم کلاس زبان اونم میومد😊😊 خیال میکرد منو میخورن اونجا می نشست سر کلاس چیزهایی که بلده.

بعدم اگر یه سوال اشتباه جواب میدادم مسخره میکرد. منم ولش کردم انکار با مامور میرفتم کلاس تمام مدت کلاس نوع نوشتن و همه چیز کنترل میکرد

خدایا سپاسگزارم
هر چی نرم تر میشم خودم دارم آب میشم و میسوزم اونم پر رو تر و فحاش تر

نه اینکه پرو کنیش نه هااااا

اتفاقا جایی که حق نداره محکم باش...

ولی تو مواردی که علاقه داره باهاش هم پا باش....

مثلا وقتی میدونی زبان دوست داره قبل از دعوا و داد و بیداد خودت یاد بگیر....ولی وقتی شلوغ بازی درمیاره و قهر و تحقیر به خاطر بلد نبودنت بهش اجازه تو هین نده..نمیگم مقابله به مثل کن که واقعا با مرد عصبی جواب نمیده

ولش كن مثكه دوره پريوديشه 😆خيلي هم تحويلش نگير خودش اشتي ميكنه نگران نباش.براي قضيه زبان هم ميدوني ...

یه مدت اینکار کردم پر رو تر شد بیشتر توهین میکنه.

هر تو جمع هستیم به نوعی منو هر بار مسخره میکنه.

خدایا سپاسگزارم
خب بگو پول کلاس زبانمو بده برم یاد بگیرم شوهر است دیگر ولی کارش اشتباست مقایسه می کنه خب مگه از ط ...

در آمدش خوبه اما دائم کار گیرم نمیاد. کنارش پایان نامه ارشد هم میگیرم انجام میدم

خدایا سپاسگزارم
در آمدش خوبه اما دائم کار گیرم نمیاد. کنارش پایان نامه ارشد هم میگیرم انجام میدم

انقد باهات بیاد کلاس تا خسته شه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

وای منم از زبان متنفرم...نمیگمد همیشه نمرمم خوب بوده قلم جی و کنکورم خوب زدم ...ولی واقعا اینک میبینم ملت دنباله زبانن اینجا و اونجا عصبیم میکنه.... 😑😑😑😑باهم دوست بودین؟ چیشد ک با کسی ک مدرکش پایین تره ازدواج کردین ، میدونی من اینجوری حس میکنم ک وقتی میبینه مدرک شما بالاتره میخاد یجوری تو جمع خودشو سر تر از تو نشون بده واسه همین پناه نیاره به تنها چیزی ک ازت سر تره...زبانش

دیگه نمی رم کلاس عمرا اینقدر خاطره تلخ دارم از کلاس دو نفره رفتن. هر روز بامبول داشت

چی بگم والله، سعی کن حرص نخوری و بی خیال باشه