2777
2789
عنوان

با این شوهرچکارکنم؟ کمکم کنید

786 بازدید | 30 پست

دوستان همه رو یه جا میگم تا راهنماییم کنید:

دو سال ازدواج کردم، فوق لیسانس معماری خوندم و با معدل بالا از دانشگاه دولتی فارغ التحصیل شدم، و به کامپیوتر کاملا  مسلطم و تو خونه کارای طر آخی نرم افزار میگیرم.ولی متاسفانه نتونستم کار مناسبی پیدا کنم. شوهرم تحصیلات عالی نداره اما تا حدود زیادی زبان انگلیسی مسلط هست و روان صحبت میکنه و کارش طوری هست که زبان زیاد استفاده میکنه. من متأسفانه از بچگی علاقه ای به یادگیری زبان نداشتم چندبار هم کلاس رفتم ولی نصفه ول کردم. حالا شوهرم دائم سرکوفت میزنه که چرا زبان مسلط نیستی، من در حد خودم و رفع نیازم بلدم و بیشتر ار این دوس ندارم. دیشب میگه زبان نمی خونی شاید چرا مثل زن های همکارم نیستی من جوابی ندادم فقط گفتم کاربردی برام نداره و خسته ام نمیتونم بخونم. یه عالمه توهین به من و عقل و شعور و هوش و خانواده ام همه چیز کرده و تریپ قهر برداشته. با رفتارش آزارم میده صبح زود براش صبحانه آماده کردم خورده میخواد بره سر کار چنان در کوبونده که همه بدنم داره میلرزه. اینم بگم شوهرم مشکل اعصاب داره همه کار کردم که درمان کنه ولی همکاری نمیکنه و به خانواده ش هم میدونن کسی حکایت نمیکنه.

حالا من با این شوهر که فکر میکنه همه سواد و مهارت دنیا توی زبانی که باد هست خلاصه شده ومن یه زن بی مهارت و بیسوادم. همه توانایی و شخصیت منو برده زیر سوال و قهرم کرده و طلبکارم هست چکارکنم؟؟

نگید برو زبان ت قوی کن و روش کم کن من یه مدت تو خونه تمرین می کردم و میخوندم ولی چندبار توی جمع های خانوادگی و دوستان مسخره کرد زبان بلد نبودنم منم دیگه تحت هیچ شرایطی حاضر نیستم زبان بخونم فکر کنه ازش حساب میبرم.

خدایا سپاسگزارم

منم بودم یاد نمیگرفتم . همین که هستم والاا . 

اصلا خودتونو دست کم نکیرید . 

والا منم لیسانس ای تی هستم لی انقدر از کامپیوتر اینا دور بودم و هی پیشرفت کرده یادم رفته یه ویندوز عوض کنم خخخ. شوهرم کامپیوتر میبره بیرون عوص میکنه ویندوزشو دلیل نمیشه خو یادم رفته . فرار همچی . اصلا غصه نخور . مردا پرون . کلااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم یاد نمیگرفتم . همین که هستم والاا .  اصلا خودتونو دست کم نکیرید .  والا منم لیس ...

دلم گرفته دیشب تا الان از زندگیم خسته شدم

دیشب جاشو جدا کرده رفته تو اون یکی اتاق خوابیده.

خدایا سپاسگزارم

دیگه دعوا سر همه چی دیده بودیم جز سر یادگیری زبان

بیخیال بابا اهمیت نده

وقتی میگه برو یاد بگیر بگو باشه دارم میخونم

بعدم بیخود وقتی دیشب توهین کرده صبح براش صبحانه اماده کردی 

همین کارارو میکنی پرو میشه فک میکنه حق با اونه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
تقصیر شماست که کلی تحقیرتون کرده شب بعد صبح پاشدین صبحانه هم حاضر کردین واسش خب شمام قهر کنین اصلا ...

سر و صدا میکنه جلو همسایه ها زشته، خونه قبلی برام آبرو نگذاشت

خدایا سپاسگزارم

همسر منم ناراحتی اعصاب داره....پس نباید به دل بگیری چون زیادی بد اخلاق میشن و دلیلی نداره واقعا

منم سرکوفت زیاد شنیدم ولی شروع کن زبان یاد گرفتن تا دهنشو ببندی

یا اصلا یه زبان دیگه یاد بگیر که اون بلد نباشه

با این ادما باید نرم برخوردکنی و رگ خوابشو به دست بیاری

همسر منم ناراحتی اعصاب داره....پس نباید به دل بگیری چون زیادی بد اخلاق میشن و دلیلی نداره واقعا منم ...

هر چی نرم تر میشم خودم دارم آب میشم و میسوزم اونم پر رو تر و فحاش تر

خدایا سپاسگزارم

چرا لیلی به لالاش میزاری

اعتماد به نفستو قوی کن عزیزم اونه که باید قدر تورو بدونه با این همه کمالات

وقتی از روی تواضع خودتو دست کم بگیری دیگران فروتنیتو نمیبینن و محکم میزنن تو سرت این از من به تو نصیحت