2777
2789
خب نویسنده توضیح داده بود که از نظر خودش، یه چیزایی از زبون اون مرد باید گفته میشده که گفته نشده. در ...

درسته اما توی تمام کشورای دنیا قانونی وجود داره به نام قانون کپی رایت شما حق ندارید از خلاقیت یه نویسنده دیگه بدون اجازه اون استفاده کنید اگه هر نقطه دیگه ای درجهان بود. کار ایشون جرم بود 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته اما توی تمام کشورای دنیا قانونی وجود داره به نام قانون کپی رایت شما حق ندارید از خلاقیت یه نوی ...

شاید اجازه داشته

در کل سبک نوشتن بامداد خمار رو بیشتر دوست داشتم

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!
بامداد خمار رو خوندم واقعا عالیه ولی شب سراب نه ارزش خوندن داره؟

از زبون رحيم تعريف ميشه

من دوست داشتم هم چون تو زمان قديم بود

هم دوطرف ماجرا رو ميديدي

انگاراگه فقط  بامداد خمار روبخوني يهطرفه به قاضي رفتي

محتاج دعام🙏
آره شب سراب از زبان رحیمه. ولی من بامداد خمار رو که اززبان محبوبه هست  بیشتر دوست دارم.قلم نویس ...

آره واقعاانگارنویسنده اش رولجبازی کتاب ونوشته

روزگارغریبی ست دوستان هم غریبه شدن صراحی
آره واقعاانگارنویسنده اش رولجبازی کتاب ونوشته

اتفاقا منم دیشب شب سراب و خوندم انقد حرص خوردم از دست نویسنده شیرم خشک شد😂 همش داشت کثافت کاریای رحیم و ماست مالی میکرد من هی وسطاش فحش میدادم ب رحیم😆کاملا مغرضانه و البته اصلا هم موفق نشد تو تمام توجیهاتش بدجنسی خودش و مامان عفریتش موج میزد هرچی تلاش کرد نتونست ماله بکشه رو ذات خبیث ننه رحیم.درکل نویسنده شب سراب خیلی کار زشتی کرد

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی

از همه بدتر نتیجه گیری اخر رحیم بود و از خود مچکر بودنش ک خودش و ادم بیگناه و بدون عذاب وجدان نشون داد و گفت من گول محبوله رو خوردم تو گول سودابه رو نخور...تو بامدادخمار خیلی از گنداش و اقرار کرده بود مث مشروب خوردن و رابطه با کوکب و معصومه و... بعد نویسندهه خودشو کشت که بگه ن اینجور نبوده خیلی مزخرف بود.طلاها و پولای محبوبه روهم ک ب زور برداشته بود باکمال پررویی هیچ توجیه نکرد مغازه رو هم ک صاحب شد بعد هی میگفت خداروشکر اصلا نمک گیرشون نشدم مال حرومشون ب من نیومده...خخخ 

‏فرمولی مهم درزندگی از کلام استاد شجاعی: به همه چیز نگاه امانتی داشته باشید...فرزندم امانته...خونم امانته... همسرم امانته......و.......                                      امام صادق(ع): شخص امین آن کسی است که از خدا می‌ترسد. (بحار،‌ ج ٧٥، ص ٩٩)...                             در امانت ها خیانت نکنیم ...‎#خودسازی