2777
2789

سلام دوستای گلم.پسرم 8 ماه و نیمشه و جدیدا هییییچی نمیخوره نه فرنی نه حریره نه بیسکوییت مادر نه غذا . قبلا باز با یه چیزی مشغولش میکردم و میدادم ولی الان اصلا دوس نداره. چیکار کنم ؟

فعالیتش هم زیااااده وزنش میترسم کم شه. چند روز پیش مادرشوهرم میگفت بچه سیاه شده به نظرم چون لاغر شده اینجوری به نظر میاد!!!اعصاب ندارم این چیزا رو بشنوم....خواهشا کمکم کنید

امیدی هست چون خدایی هست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سنی هست که باید خودش بخوره دوست داره قاشق بگیره دستش و امتحان کنه یه قاشق پلاستیکی بده بهش خودت هم یه قاشق دیگه دستت لابلای بازی با غذاش بده 

میخواد استقلال پیدا کنه

عرق نعنا و عسل دو قاشق ناشتا هر روز بده بخوره.شاید معده ش سردی کرده

البته دستور دکتر خیراندیش بارهنگ و نعنا و عسله

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

حتما داره دندون در میاره پسر منم دو هفته پیش همینجور شد دوتا دندون در آورد بعد خوب شد

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)

شاید داره دندون درمیاره،پسر من 5تا باهم داره در میاره دوروزه هیچی نمیخوره

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

یعنی خوب کم کم بده بهش هروقت نخوردیه دوساعت دیگه بده میوه اگه میخوره خوب سیب رنده کن براش

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
حتما داره دندون در میاره پسر منم دو هفته پیش همینجور شد دوتا دندون در آورد بعد خوب شد

واقعا ؟ خدا کنه اخه اصلا هیچ تمایلی به خوردن نداره قبلا خیلی چیزا میخورد ولی الان کلا دهنشو میبنده

امیدی هست چون خدایی هست  
یعنی خوب کم کم بده بهش هروقت نخوردیه دوساعت دیگه بده میوه اگه میخوره خوب سیب رنده کن براش

اخه اصلا دهنشو باز نمیکنه و بهانه میگیره

امیدی هست چون خدایی هست  
ماکارونی میخوره یکم. ولی بقیشو نمیدونم

اینقد غذای تکراری میخورن اینجوری میشن 

کته نرم بپز با همین غذاها توش گوشتم بریز کره هم بریز امتحان کن شاید خورد

اگه تخم مرغشم نمیخوره با سه تا خرما مخلوطش کن

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟