سلام دوستای گلم.پسرم 8 ماه و نیمشه و جدیدا هییییچی نمیخوره نه فرنی نه حریره نه بیسکوییت مادر نه غذا . قبلا باز با یه چیزی مشغولش میکردم و میدادم ولی الان اصلا دوس نداره. چیکار کنم ؟
فعالیتش هم زیااااده وزنش میترسم کم شه. چند روز پیش مادرشوهرم میگفت بچه سیاه شده به نظرم چون لاغر شده اینجوری به نظر میاد!!!اعصاب ندارم این چیزا رو بشنوم....خواهشا کمکم کنید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عرق نعنا و عسل دو قاشق ناشتا هر روز بده بخوره.شاید معده ش سردی کرده
البته دستور دکتر خیراندیش بارهنگ و نعنا و عسله
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
حتما داره دندون در میاره پسر منم دو هفته پیش همینجور شد دوتا دندون در آورد بعد خوب شد
تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)