2777
2789
عنوان

چرا پس بچم هیچی نمیخوره؟اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 29 پست
اینقد غذای تکراری میخورن اینجوری میشن  کته نرم بپز با همین غذاها توش گوشتم بریز کره هم بریز ام ...

ای بابا یادم میوفته اعصابم خورد میشه.

مرسی گلم حتما درست میکنم.

امیدی هست چون خدایی هست  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟ خدا کنه اخه اصلا هیچ تمایلی به خوردن نداره قبلا خیلی چیزا میخورد ولی الان کلا دهنشو میبنده

پسرت اردیبهشتیه گلم؟

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
اره عزیزم

پسر من ۱۹ اردیبهشت به دنیا اومد دقیقا یکی  دو هفته پیش هیچی هیچی نمیخورد وقتی دندوناش در اومد دوباره شروع کرد به همه چی خوردن.حساس نشو چون شیر میخوره اشکالی نداره.پسر شما چندم به دنیا اومد؟وزنش الان چقدره؟

تو یه من احترام میزاری منم به تو احترام میزارم،چون میخوام یکی مثل تو باشم.تو به من توهین میکنی،من به تو توهین نمیکنم چون نمیخوام یکی مثل تو باشم.در اصل نقطه پرگار من هستم،پس به خاطر تو خودمو زیر سوال نمیبرم.(دکتر الهی قمشه ای)
اره داره در میاره. خب چیکار کنم

بچه من هم این‌طوری می‌شد گاهی. الآن ۱۵ ماه‌شه بیشتر چیزها رو می‌خوره. ولی دست به غذا نمی‌زنه و هیچ علاقه‌ای به دست گرفتن قاشق و چنگال نداره. از همون کوچولویی‌اش دوست نداشت دست بزنه به غذا  😕

پسر من ۱۹ اردیبهشت به دنیا اومد دقیقا یکی  دو هفته پیش هیچی هیچی نمیخورد وقتی دندوناش در اومد د ...

24 اردیبهشت دنیا اومد. خدا کنه از دندون باشه . خب اون موقع فقط شیر میخورد؟ 9 کیلو خیلی وقته وزنش ثابته زیاد نمیشه. پسر تو چی؟فعالیتشم خیلیه

امیدی هست چون خدایی هست  
بچه من هم این‌طوری می‌شد گاهی. الآن ۱۵ ماه‌شه بیشتر چیزها رو می‌خوره. ولی دست به غذا نمی‌زنه و هیچ ع ...

عزیزم خدا حفظش کنه. خدا کنه پسر منم از دندونش باشه یکم بعد بازم بخوره

امیدی هست چون خدایی هست  
24 اردیبهشت دنیا اومد. خدا کنه از دندون باشه . خب اون موقع فقط شیر میخورد؟ 9 کیلو خیلی وقته وزنش ثاب ...

پسر منم تقریبا ۹ کیلوئه.خیلی فعالیت و شیطونی داره تقریبا دو ماهیه که وزن خیلی اضافه نکرده براش سویق خریدم توی غذاش میریزم میگن که برای رشد وزن و قدشون خوبه

اره مثل پسر من. قدش چنده؟

قدش ۷۲.پسر شما چی؟سینه خیز میره یا چهار دست و پا؟

فکر کنم 71 چهار دست وپا . کم کم میخواد راه بره.

آخی عزیزم.پسر منم چند روزه دستشو به جایی میگیره و بلند میشه.خدا حفظش کنه کوچولوی گلتونو