2777
2789
عنوان

خوردن قرص اورژانسی و نسکافه

462 بازدید | 15 پست

خانوما قرص اورژانسی خوردم یکی دو ساعت بعد نسکافه خوردم،ب نظرتون بی تاثیرش میکنه؟

من تو دوران شیردهی هستم پریودم نا منظمه بعد خوزدن قرص باید پریود بشم؟

نگرانم قرص اثر نکنه یا دیر خوردع باشم

12ساعت بعد خوردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما یسوال،یه اورانسی هفتته ی قبل خوردم،باز یه رابطه ی پرخطر داشتیم امروز یکی دیگه حوردم،دارم از دل درد و ستخون درد میمیرم،عادیه؟دوتا خوردم ؟تو یک ماه

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170
خانما یسوال،یه اورانسی هفتته ی قبل خوردم،باز یه رابطه ی پرخطر داشتیم امروز یکی دیگه حوردم،دارم از دل ...

عزیزم تو سال باید کلا یکی یا دوتا بخوری

خیلی ضرر داره

من تو چهارسال این دومی بود ک خوردم

عزیزم تو سال باید کلا یکی یا دوتا بخوری خیلی ضرر داره من تو چهارسال این دومی بود ک خوردم

اخه فکر میکردم چون یکی خوردیم بدون جلوگیری اشکال نداره،فرداش فهمیدم امکان بارداری هست ،یکی دیگه خوردم

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170