تاحالا کارت به کارت نکردم و الانم با گوشی میخام انجام بدم.و اینم بگم که حساب بانکی من تجارته و حسابی که میخام بهش پول بریزم واسه بانک پارسیانه.ایا باگوشی میتونم بااینکه بانکا فرق داره کارت به کارت کنم؟؟؟بعدم اینکه چه برنامه ای بریزم و چجوری؟؟
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله . بانک مهم نیس چه بانکی است فقط رمز دوم کارتی که میخای انتقال بدی داشته باشی. من از آپ انتقال میدم
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
كارتت بايد رمز دوم داشته باشه ك بتوني كارت ب كارت كني
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
ارهه رمز دوم دارم.فقط سوالم اینه به هربانکی میتونم بریزم یا فقط به بانکی که خودم حساب دارم میتونم کا ...
نه هر بانکی که خواستی میشه فکر میکنم
گوشیت چیه؟ اندرویده؟ اگر اندرویده از بازار دانلود کن اگر آیفونه از سیب آپ
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
بله . بانک مهم نیس چه بانکی است فقط رمز دوم کارتی که میخای انتقال بدی داشته باشی. من از آپ انتقال می ...
خیلی ممنونم عزیزم.نصب کنم میفهمم چجوریه و چطور باهاش اسونه؟؟و اینکه من یه چیزی میخام سفارش بدم برای اون میخام کارت ب کارت کنم باید ازش عکس بگیرم که بهش بدم.اخرش میاره که به فلان حساب پول ریختم تا اسکرین بگیرم؟