2777
2789
عنوان

ظرف غذا رو خالی بر میگردنین یا پر

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

3_4بار چیز بفرستین بازم خالی برگردونه هم اشکال نداره؟

نه عزیزم اگر پرکنه لطف کرده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

وقتی چیزی میدین ب کسی بدون توقع بدین  انتظار نباید داشته باشید چون شما چیزی بهش دادین اونم باید ظرفو پر برگردونه اگر هم نه اصلا ندین اعصاب خودتونم بهم نریزید تاااماممم

یانباید بدی یا بی توقع بدی....

عزیزم ایشون رو خیلی دعوت کردم اما خودش دعوتمون نمیکنه نمیدونم چرا

2 کیلو ترشی و هر دفعه غذا فرستادم 

نمیدونم چطور روش میشه دعوتمون نکنه..ظرفارو هم همیشه خالی برمیگردونه

پس عادیه؟

من کسی برام بفرسته پر برش میگردونم ..البته اگه یکی من مدام براش بفرستم اون چیزی نفرسته دیگه نمیفرستم چون شاید معذبه ک براش بفرستم و ی نشونه باشه ک خوشش نمیار

روزهایی پر از امید ،سلامتی ،شادابی، زیبایی، مهربونی و دوستی از طرف شما برای خودم خواستارم..    
وقتی چیزی میدین ب کسی بدون توقع بدین  انتظار نباید داشته باشید چون شما چیزی بهش دادین اونم باید ...

اخه خودم اینجوری نیستم

چطور این نفس خبیثمو قانع کنم

این خانون از من ده سالی بزرگتره اما بیخیاله

سختمه خالی پس بدم مگر اینکه قبلا ۳.۴بار پر پس داده باشم.اون سری مامان خودم پلو وخورشت فرستاد میدونستم وقت نداره تو خونه قارچ بشور ریز کنه پیاز داغ درست کنه قارچ ریز کرده و پیازداغ پر کردم ظرفشو دادم مادر شوهرم غذا فرستاد توش غذا پس دادم.یه بار هم غذا آماده نداشتم رفتم ظرف یکی رو پس بدم توش میوه و آجیل ریختم دادم

من کسی برام بفرسته پر برش میگردونم ..البته اگه یکی من مدام براش بفرستم اون چیزی نفرسته دیگه نمیفرستم ...

نه خودش میگه بچه م غذا نخورد براش میبرم

هر هفته میبینیم همو

توکه ایقدررر حساسی چرا چیزی میفرستی خونفرس

اخه بچه ش غذا نمیخوره میفرستم

اصلا از نظر مادی برام مهم نیست چون غذا زیاده

از نظر فرهنگی برام مهمه..

با اینکه از من بزرگتره اما به این چیزا اهمیت نمیده

اخه بچه ش غذا نمیخوره میفرستم اصلا از نظر مادی برام مهم نیست چون غذا زیاده از نظر فرهنگی برام مهمه ...

پس دیگه توقعی نداشته باش بخاطر رضای خدابده

میشه برای مشکلاتم صلوات مهمونم کنی لطفا لایکم کن منم برات بفرستم 💖🙏