2777
2789

سلام خانما و مامانای گل

پسر من الان ۵ ماه و ۲۰ روزشه صبح بهش ۶۰ سی سی حریره بادوم میدم شبا هم حدود ۱۰۰ سی سی سوپ ماهیچه ،شیر خشک و ۴ روزه تموم میکنه

با توجه به اینکه میگن رشد تا یک سال فقط با شیره ، احساس میکنم کم شیر میخوره

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من نه ماهشه, یه قوطی رو تو دوسه روز میخوره

تو ۵،۶ ماهگی چطور میخورد؟؟؟

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

هفته دوتاشیرخشک خوبه دیگه

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
پسر من که ۵ماهش بود یه روز درمیون شیرخشکش تموم میشد

پسر من کلا ریزه ۲ کیلو دنیا اومده واکسن ۴ ، ۵۵۰۰ بود 

وقتی شیر خشک شماره ۲ بگیریم بعد از ۶ ماه شیر خوردنشون تغییر میکنه؟؟؟

بچه من تا یسالگی دوبار  هر دفعه ۶۰سی سی میخورد رو چی بگم 🤔🤔🤔🤔🤔

تو کل روز ۲ دوتا ۶۰

هفته دوتاشیرخشک خوبه دیگه

ظاهرش از نظر وزنی از ۴ ماهگی فرقی نکرده ولی نزدیک ۵ سانت قد کشیده

پسر من کلا ریزه ۲ کیلو دنیا اومده واکسن ۴ ، ۵۵۰۰ بود  وقتی شیر خشک شماره ۲ بگیریم بعد از ۶ ماه ...

پسر منم دوهفته زودتر به دنیا اومد و ۲کیلو و ۲۵۰گرم بود شیرنان بهش میدادم که زود وزن بگیره تادوماهگی به ۵کیلو و نیم رسید،الان هم از بقیه ی همکلاسی هاش پُر تر و قدبلندتره

در تاریخ۱۳۹۸/۲/۳۱بی بی چکم مثبت شدخداروشکــر😍😍😍انشالله دامن همه ی منتظرا سبز بشه😍
پسر منم دوهفته زودتر به دنیا اومد و ۲کیلو و ۲۵۰گرم بود شیرنان بهش میدادم که زود وزن بگیره تادوماهگی ...

سلامت باشه انشالله،من آپتامیل میدم تو سه ماه اول هر ماه یک کیلو وزن میگرفت سه ماهگیش ۵ کیلو بود ولی ۴ بردمش واکسن ۵۵۰۰ بود